![]() |
pisza ze wstep wolny...
|
Cytat:
|
bedzie, bedzie. Tylko ja tam nie wiem, nie bylem nigdy wiec nie zapraszam, bo nie wiem czy warto ;)
A tak serio to ostatnio jakis dziki tlum byl. |
Dziki tłum? No to trza zająć dobre miejsca już z rana ;)
|
Można chwalić, czy mnie "moderator przesunie na Krakow"? Re-we-la-cja! I od razu ogłoszenie "zamienię starego opla na daewoo tico" ;-)
|
Właśnie wróciłem!
Super impreza. Fajnie było zobaczyć Pana Moderatora:), chociaż nie śmiałem zaczepić i uścisnąć dłoń. Od dzisiaj rozglądam się za cinquecento:D. |
Podobno maluch lepszy :) bo ma napęd tylni.Trochę mało czasu dali koledze na prezentacje ale warto było podjechać.
|
Jestescie Matolki. Pojechalismy pogadac z motocyklistami. Trzeba bylo dolaczyc do nas. A tak musicie przyjechac jeszcze raz. Zrobimy specjalny pokaz motocyklowy dla grupy krakowskiej...
Ale oczywiscie dzieki ze byliscie... |
bardzo zacna idea. kto wie, może z tego jakieś cykliczne slajdowiska wyjdą ;) zdolnych opowiadaczy tu mnogo...
|
Cytat:
a tak znowu musiałem z Samborem i Miro pić tą Staropolankę, to się już nudne zaczyna robić była okazja poznać kilka osób, faktycznie trzeba było dołączyć :) to usłyszelibyście jak było naprawdę :):):) a i może coś więcej zobaczyli :):):) a tak w ogóle dzięki za to że byliście i za miłe słowo |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:16. |