![]() |
Właśnie pokazałem Niemcowi w pracy Wasze zdjęcia, jak można się bawić i po jakich terenach jeździć...
Złapał się za głowę i nie wierzył, że to wszystko na legalu :D Po raz setny - jak ja Wam zazdraszczam :drif: :drif: :drif: |
3 Załącznik(ów)
Emek, na budzie masz telefon. Ale trzeba sobie napalić :D
Załącznik 110924 Załącznik 110925 Załącznik 110926 Tak naprawdę, to przed wyjazdem nie zwróciłem uwagi, czy jeszcze tam stała, tak że lepiej wcześniej zadzwoń |
Wiem ATomku bo sam paliłem.
|
XXVI WiR Rally, zwany Rajdem Podlaskim, przechodzi do historii. W moim prywatnym rankingu na bardzo wysokim miejscu pod każdym względem. Film by nie powstał, gdyby nie wielu dobrych ludzi, którzy operatorkę mają we krwi: Złom, ATomek, Robo, Kraszanek oraz, twórca wiekopomnego ujęcia, Frog.
Organizator, Afrobau, zasługuje na wielkie uznanie, a jego imię zapisuje się złotymi zgłoskami w kronice rajdowej. Żal, że zabrakło wielu zacnych ludzi, ale jak komuś bardzo zależało, to i rowerem z kulami w plecaku dojechał. Brawo Cibor :) I ja tam byłem, miód i bimber piłem. Narobiliśmy trzody, ale to tylko pozory Tło muzyczne ma znaczenie, ale to trzeba umieć w angielski... |
Od paru dni zdycham chory, a więc dla zabicia czasu i chujostwa, które złapałem męczę już 2. sezon Punishera, ale dopiero ten film wzbudził szlachetne emocje.
Pochwalony! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Kolejna produkcja warta oscara, moja stara po raz kolejny pokazała że daleko jej do bycia normalną :) Zresztą normalność to przeżytek .
|
Cytat:
|
Film jak zawsze klasa.
|
Sluza, film pierwsza klasa!!!! A impra ...epicko:)
|
Patologia.
Pewnie jeszcze połowa niezaczepiona i wszyscy bez masek. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11. |