![]() |
Cytat:
|
Wielkie dzięki dla wszystkich za wszystko - niczym Violetta Villas całuję Was w samo serce :D
|
Ponieważ nie byłem, to się nie będę wypowiadał, choć widzę, że chomikowi wypada pogratulowac.
Zadam zatem przewrotne pytanie przy tym temacie. Czy da się zorganizować zakończenie sezonu w 2 tygodnie tak żeby każdy, no może prawie każdy był zadowolony? Czy da się to zrobić bez całej logistyki, miesięcy planowania, zaangażowania 10 osób w organizację. Czy jeszcze jest duch w narodzie, czy już tylko hotele, zaplanowane jedzenie, zaplanowane jeżdżenie, minimum 150 PLN za dzień zlotu i niewiele miejsca na spontan ? Oczywiście nie piszę tego, żeby kogoś obrazić, a raczej po to by zachęcić to tego typu inicjatyw :friday: |
Jest jeden warunek. Musi tam być moja komórka :D
Zresztą wziąłem to na siebie. ps. Martwi mnie trochę brak Kotrrina. Ostatniego dnia dwa razy wytrzeźwiał i zszedł, a rano go już nie było i dalej go nie ma. Widział go ktoś? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Gregu, jak zwykle jesteś przemiły - i za to Cię kochamy! fakt, bez Twojej DJ - ki, to już nie byłoby to! Do następnego...
|
Cytat:
|
Już się nie kryguj, bez Ciebie nie ma udanej imprezy!
|
Lenka, błagam Cię nie mów mu takich rzeczy bo ukaże nam swoje drugie oblicze, wylezie z niego potwór, obrośnie w pióra i będzie się puszył jak Paw i nie dość, że już ma wszystko w dupie to będziemy musieli go po tej dupie jeszcze miodem smarować ;):D :hehehe:
Zresztą sam ostatnio stwierdził, że my to jesteśmy twardziele a on jest miękka faja :D Pozdrowienia dla wszystkich, też żałuję że mnie z Wami nie było... Pozdro, Maćka |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:17. |