Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Afrykańskie rozpoczęcie sezonu 2010 - Galicja (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=5721)

amnonim 03.03.2010 21:53

Poproszę o 2 miejsca w domku. Kaska pójdzie jutro z rana. Ja wiem, że miejsc już mało i wszystko pozajmowane... ale jakby dało radę gdzieś na uboczu byłbym wdzięczny - z kobietą ciężarną przyjadę :)

Artuditu 03.03.2010 22:20

czyli jednak? Dawaj do ośrodka. Domek se na starość pobudujesz.

jochen 03.03.2010 22:41

Cytat:

Napisał baloo123 (Post 104684)
A jak wyglądają sanitariaty, w przypadku wybrania opcji "namiot" ?? Czy ciepła woda pod prysznicem będzie w cenie?? ;)

Z tego, co mówili właściciele, w opcji namiotowej gwarantują sanitariaty i ciepłą wodę.

amnonim 03.03.2010 22:44

Cytat:

Napisał jochen (Post 104703)
Z domkami może być ciężko, jest już w zasadzie pełno. Chyba, że ktoś zrezygnuje.

Jeżeli nie ma innej opcji, to niech będzie ośrodek... Trudno, kobieta mnie zabije, miejmy nadzieje, że już po zlocie ;) Ale jakby się okazało, że są 2 wolne miejsca w jakimś domku, to jestem pierwszy na liście oczekujących!

jochen 03.03.2010 22:44

Cytat:

Napisał amnonim (Post 104693)
Poproszę o 2 miejsca w domku. Kaska pójdzie jutro z rana. Ja wiem, że miejsc już mało i wszystko pozajmowane... ale jakby dało radę gdzieś na uboczu byłbym wdzięczny - z kobietą ciężarną przyjadę :)

Z domkami raczej już cienko... Chyba, że ktoś zrezygnuje. Raczej bierz ośrodek.

jochen 03.03.2010 22:47

Cytat:

Napisał amnonim (Post 104705)
Jeżeli nie ma innej opcji, to niech będzie ośrodek... Trudno, kobieta mnie zabije, miejmy nadzieje, że już po zlocie ;) Ale jakby się okazało, że są 2 wolne miejsca w jakimś domku, to jestem pierwszy na liście oczekujących!

Spoko, przecież w tych pokojach i tak spędzimy zaledwie po parę godzin nad ranem... Reszta czasu w namiocie imprezowym i na motocyklach.:)

amnonim 03.03.2010 22:59

Cytat:

Napisał jochen (Post 104707)
Spoko, przecież w tych pokojach i tak spędzimy zaledwie po parę godzin nad ranem... Reszta czasu w namiocie imprezowym i na motocyklach.:)

To w takim razie rano przelewam za 2 miejsca w ośrodku. A jakby się okazało, że są 2 wolne w domkach, to dawaj znaka. Mojej Ani głównie chodzi o to, że w domku prysznic autonomiczny, ale jak się zapewne obaczy, to i w ośrodku będzie lux. Mam nadzieję, że program imprezy przewiduje atrakcje dla tych, co w ośrodku zamierzają siedzieć ;) Ania, jako, że kobieta ciężarna na motocykl na razie nie siada ;)

jochen 04.03.2010 00:45

Cytat:

Napisał amnonim (Post 104712)
To w takim razie rano przelewam za 2 miejsca w ośrodku. A jakby się okazało, że są 2 wolne w domkach, to dawaj znaka. Mojej Ani głównie chodzi o to, że w domku prysznic autonomiczny, ale jak się zapewne obaczy, to i w ośrodku będzie lux. Mam nadzieję, że program imprezy przewiduje atrakcje dla tych, co w ośrodku zamierzają siedzieć ;) Ania, jako, że kobieta ciężarna na motocykl na razie nie siada ;)

Nic się nie martwcie, będzie dobrze, Twojej Pani niczego nie będzie brakować, będzie zadowolona:Thumbs_Up:

jorge 04.03.2010 00:51

Cytat:

Napisał amnonim (Post 104712)

Jakby co może do nas przyjść się wykąpać :)

jackmd 04.03.2010 01:50

Szkoda, że pierwotny plan diabli wzięli,a tak miałem nadzieję zobaczyć kulturalnie Kraków,trudno, poczekam te 30 lat, chociaż ciężko będzie dożyć. Kasa przelana, miejsce byle pod dachem, opcja zakwaterowania obojętna. Tylko pogodę załatwcie przyzwoitą, bo reumatyzm czasami mnie kręci bardziej, niż sex...

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35.