![]() |
mam fajna cagive 350 . za marne 3kzl :)
|
Jakoś nie mam przekonania do Włochów ( pewno to stereotyp taka jak z autami) .I coś mało inf. można znaleźć o tym moto w Necie :umowa:, mało popularny u nas :dizzy:. Pozostanę chyba przy gorączce Dominator-owej :fool2:.
|
Jestem wyższy o 8 cm i wierz mi, że na 250 to wyglądam trochę dziwnie :haha2:
Nie bierz pod uwagę takiego maleństwa, bo po 2-3 tygodniach jazdy będziesz sprzedawał. Tak jak Ci wszyscy radzą - 650 :Thumbs_Up: |
I chyba mnie przekonaliście :fool2:.
A co to jest za ustrojstwo Honda SLR 650? Gdzieś znalazłem że to taki wykastrowany Dominator :D. |
Mam tyle samo wzrostu i jak przysiadłem na nx250 to się czułem jak na rowerze dziecięcym (bo w swoim mam wyżej siodełko ;) ), ale bardzo pozytywne było to doznanie. Dziewczynom się podoba i to w pełni rozumiem. Bierz dużego - ogarniesz.
|
Z tego co wiem, w 3-city są przynajmniej 4 forumowe NX250;
macie bardzo fajny teren, jest gdzie umówić sie na przymiarkę - odsyłam do Megi, Dony, Andrzeja Gdynia i Kiełbasy z pewnością nie odmówią - osobiście gdybym była o 10lat młodsza i byłabym facetem to .... :lc8: ale kocham mojego Dominatorka za to, że pomimo mojej nikczemnej postury, podeszłego wieku i znikomych umiejetności pozwala mi się zdominować :) |
przypomne zdominowanym i chętnym :) zapraszam
http://hondadominator.pl/viewtopic.p...er=asc&start=0 |
Cytat:
|
Cytat:
wystarczy,że pomocnik Calgona bedzie;),Madart zwany Hutnikiem:) |
a on siedzi i patrzy z góry:-)))
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57. |