![]() |
Coś czuję, że Diverek musi się rozglądać za 2 Africa. O ile chce zasiąść swoja :P
|
Jak już będzie taka możliwośc zakupu drugiego motoru to chciała bym Hondę 650 Dominator - ze względów wagowych, waży 152 kg , więc napewno łatwiej jak dla mnie przy podnoszeniu :)
A poza tym, moim zdaniem ona jest miniaturką Afriki . Diverek - nie ma wyjścia musi mi ja dawać, w końcu wszystko co jest z nią związane jest na mnie :) umowa, dokumenty... :haha2: Więc jak będzie niegrzeczny będzie musiał :bow: o kluczyki A poza tym musi mi ja wyprowadzić z garażu hehe :haha2: Więc jak narazie się uzupełniamy. Jak będzie 2 motor to będziemy już razem latać po lasach, wodach, dziurach itp. Mam nadzieję że w tym lataniu nie będę sama jako dziewczyna,może znajdzie się jakaś koleżanka z którą będą mogła pośmigać to tu to tam...(chodzi mi np o grupę z lubuskiego). Bo jak będę latać tylko z chłopakami to jeszcze nauczę się "złych" nawyków :haha2::haha2: :haha2: Maseczki błotne będą już wtedy stałym elementem wypraw :lc8: |
Elutka, cudne te Twoje wspomnienia:D i dziękuję za radę dot. zmiany wysokości obrotów, na pewno wypróbuję:Thumbs_Up:
Brunetka - gratuluję oswojenia Afri, ja się na razie nie odważę jej dosiadać, boję się, że jest dla mnie za ciężka...a może to Bajrasz się boi;) |
Azja - ona jest ciężka, ale jednak mi się udało. Też myślałam że ja nie dam rady... Jedyny problem jaki z nią mam to podnoszenie... Może i to uda mi się kiedyś opanować....
Jutro jak nie będzie padać, znowu ją poujeżdzam :) W końcu kogoś muszę :haha2: Co do Afri to naprawdę sobie poszalałam na niej, Podjechałam pooooooooooooooood taką górrrrrrrrrrrrrrrrę , aż sama byłam z siebie dumna !!! Teraz to już tylko do przodu, gorzej mam nadzieję że już nie będzie :p Dziś miałam "ostanią godzinę" przed egzaminem na placu, awaryjne hamowanie, i takie tam .... :) Mój instruktor przyjeżdzał chyba z 2 razy na plac, pytać się czy już jedziemy do domu :) oczywiście odp. mu że nie. Twardo trenowałam i to w deszczu :cold: Jutro mamy z Diverkiem egzamin - więc trzymajcie kciuki :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: |
Trzymamy i czekamy na dobre wieści :Thumbs_Up:
|
Diverek też na egzamin jutro? To widzę ,że tak jak ja C+E miałem z 10 lat przed A zrobione.
|
Co do dominatora jeśli patrzeć na osłonę goleni i przedni błotnik to może troszkę podobna do Africy :P Co do kobiet jeżdżących na motocyklach to szału nie ma (od razu sprostuje że chodzi o ilość)
|
No to już jesteśmy po egzaminie...
Diverek zdał :D A ja oblałam :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: (testy zdane, plac oblany, zapomoniałam przeprowadzić motor 5 m. straszne:vis: - ktoś przez to mógł przecież stracić życie, jak bym nie przerowadziła ...) Jutro będę miała ustalony nowy termin egzaminu. Mam nadzieję że za 2 razem już jakoś pójdzie. I obym nie trafiła na tego muflona - egzaminatora ...:vis: Szkoda gadać, trzeba działać !!! ;) :lc8: |
Cytat:
Tak na poważnie to nie przejmuj się, tak jak pisałem wiele zależy od humoru egzaminatora. Teraz z bagażem doświadczeń będziesz lepiej przygotowana do egzaminu :Thumbs_Up: |
Nie przejmuj się. Jak to mówią co Cię nie zabije to Cię wzmocni :D Już współczuję temu egzaminatorowi przy nastepnym podejściu :D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |