![]() |
:mur: to się czyta i pisze po kilku browarach...
|
Zaznaczam, że, według mojej skromnej wiedzy, ilość znaków interpunkcyjnych nie przekłada się na wagę wypowiedzi, zwłaszcza, jak są wstawiane bez sensu. Jeśli zacina się kropka na klawiaturze, to przepraszam...
|
Cytat:
A czy próbował ktoś Daytony z włączeniem ciągle na "start"?? W instrukcji napisane, że to może zniszczyć manetki. Założyłem takowe i przyznam szczerze, że zawiodłem się... Przy -5st.C jakby manetek grzanych nie było... |
Przy takie temperaturze to tylko karnisterki na handbarach pomogą..
|
Ostatnio, odbyłem, podróż na elefanta z daytonami, ciągle na start, Poparzyłem rękę :), ale przyznam szczerze, te manetki to padaka. ZERO REGULACJI !!!!
|
Cytat:
Nooooo... Gwiazdor uznał, że te będą najlepsze ;) A Gwiazdorowi nie ma co podskakiwać, bo więcej obiadu nie ugotuje ;) Mała przeróbka mi chodzi po głowie... Potencjometr wpięty za oryginalnym sterownikiem. Oryginał ustawiony byłby na pozycje "start". Taki ładny potencjometr w szczelnej obudowie, jak od Matjasowej olejarki. |
No z potencjometrem to może być lipa bo spore obciążenie będzie musiał znosić. Manety maja chyba 40W na starcie. Jakąś elektronikę trza by wsadzić
|
Jeździłem z daytonami cały czas na start i nic się nie działo
|
Cytat:
Na taką odpowiedź czekałem ;) |
a u mnie w oxfordzie zrypal sie ten sterownik... mimo ze wylaczone ..same czasami grzeja....i to na maxa... dzis zanosze do reklamacji :-(
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:01. |