![]() |
Heja,
PW z tym zwrotem. |
2 Załącznik(ów)
No i osłonki odebrane w zeszłym tygodniu, ale nie miałem czasu ich założyć przed łykendem. Wczoraj dokonałem tego czynu. :D Wyglądają całkiem dobrze, pasują nieźle (musiałem lekko powiększyć otwór na jedną śrubę, bo lekko się mijały, oszlifować jeden, górny róg lewej osłony-haczył o kable przy ramie). No i kumpel mi oszlifował te resztki po cięciu. :) Generalnie wygląda to dobrze, nie giąłem tego mocowania na bolec, bo się ładnie opiera i jest sztywno przy dwóch śrubach.
Olejówki jeszcze nie zakładałem. ;) WIELKIE DZIĘKI MAĆKU!!!. :Thumbs_Up: :bow: :zdrufko: :brawo: :blues: |
Majki, a wiatrołapów nie zakładasz?
|
Wczoraj nie miałem obu gum pod ręką. ;) Podejrzewam, że nie będzie mi się chciało ich nitować. :) Nawet nie do końca ogarniam po ch.. one są? :D
|
Ograniczają przepływ powietrza bokami :), kierując automatycznie na chłodnicę.
|
Dotarły :D! zajebiście! Póki co mam cały "Blobowy zestaw" (chłodnice i rura) i jestem bardzo zadowolony :) Dzięki po 100kroć!
|
Koledzy a powiedzcie jak wygląda sprawa przepustowości powietrza przez chłodnice z osłonkami od BLOB-a?? Jest odczówalna różnica czy to poprostu marginalne zasłonięcia dolotu??
P.S w ostatnie dni (30stopni na plusie) jaką macie temperature na zegarze? Bo mnie nie wchodzi więcej niż na 1/3 skali...wyżej nie chce podejść czy to normalka przy krótkich dystansach ok 100km z postojami na zigarreta czy tez grubsza sprawa termostat/czujnik/elektryka :(?? Wiem ze pytanie nie w temacie ale tak na czuja zarzucam pytanie z chęci nie zaglądania w dział elektryki... |
U mnie bo założeniu osłon od BLOBa wskazówka podczas jazdy z 1/3 stoi na 1/2 więc chyba trochę mniej powietrza przepływa.
|
Może wystarczy odstawić je dystansem tak na 1cm lub 1.5cm więcej... hmm trza pokombinować.
Czyli z moim wskaznikiem wszystko gra skoro tobie też pokazywało na 1/3. |
Witam,
Osłony dotarły i do mnie, dzięki BLOB!:Thumbs_Up: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:37. |