![]() |
Kogo widziałem, zjeżdżał z Klimczoka podmagurą w Sobotę z kobitką. HRC nowa nat.
|
Wczoraj, Poznań, ul. Warszawska, ok. 11:15, jechałem z przeciwka tenerką... machnięte do ładnej trójki.
|
Pozdrawiam kierownika na rd07 w hrc, jadącego w towarzystwie starego trampka, dzisiaj w Wojkowicach Kościelnych, pewno na Pogorię jechaliście :)
|
Wczoraj 22.08 okolice 16:00 piękna HRC Nat mijana na drodze Nowogród-Kolno Podlaskie. Pomachane, odmachane. Kto tam?
|
Wczoraj widziana zielona Rd07 (blachy Gniezno) na DK 28 w Wadowicach. Tak jej robiłem miejsce, że aż nagumowałem krawężnik berlingiem:) Pozdrawiam
|
Kowary, dziś najpierw 11.45 Nat z plecakiem a potem chyba koło 13 Stara Królowa w towarzystwie scrambrera a trzeci trampek (miejscowa rejestracja ). Stałem i tarasie z córkami i machałem wściekłe. :)
|
Cytat:
Niedziela ok.południa, na A1 Cz-wa, w kierunku Polski południa, śmignęła srebrna NAT z kuframi srebrnymi...pomachane w myślach ;) |
U Kononowicza nic , a u mnie wszystko :)
|
Rd03 albo 04. Dziś ok 14:30, Puławska w kierunku Piaseczna. Kierownik+ plecak.
|
Piątek, Biskupice pod Poznaniem, siódemka 93 rok i Transalp... na skrzyżowaniu musieliście mnie puścić - machałem Wam z kolarzówki::)))
|
Dziś, Skoczów na światłach, czarna RD07A.
Pomachane, odmachane. Ja Trampkiem. |
TAkie spostrzeżenie. W sobotę na trasie Szczecin-Kamień Pom. Mijałem GS i AT. Przyznaję bez bicia : nie machałem pierwszy bom sprzęgłem operował, ale zgadnijcie kto machnął.
|
Cytat:
Gs ;) co wygrałem? |
Dziś około 16.00
Austria pod mostem wiszącym Blacha WS... Kierownik pojechał na górę kolejką nie było opcji spotkać https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...68bb90c1f9.jpg |
Niedziela 6 wrzesnia, kolo godz 19.20. Zabrze, ulica Stalmacha, klasyczna afryka w towarzystwie innego moto. Pomachane, odmachane. Wierny ? :)
|
Cytat:
|
Wczoraj ok14-15 w kierunku Częstochowy z Wawy czarna Afryka , niestety na przyczepce.
|
Sobota w Pucku nowa AT na blaszce GD
|
Cytat:
Tak myślałem, że to Ty Gregory :) |
Aa, czyli jednak "swoj" :) Mamy w Zabrzu jeszcze przynajmniej jeszcze jedna NAT, nie wiem czy nie 1100 bo tak cos mi wyglada na tegoroczny model. Dwa razy sie natknalem w swojej okolicy, ale kierownika chyyyba na forum jeszcze nie ma. Straszne niedopatrzenie ! Nastepnym razem zajade mu droge i nakaze przy mnie naprawic ten karygodny blad :P
|
Dzisiaj kolo 9 na Bystrzyckiej we Wro, rd04 na DSW.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2b3f6fff06.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Kto był na motobazarze dziś?https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...76a0d6542d.jpg
|
Wczoraj na trasie przed Lutowiskami w Bieszczadach minąłem ze trzy afryczki w grupie 6 chyba motocykli. Pierwsza czwóreczka, na końcu trójka z telewizorkiem i w środku chyba siódemka bez owiewki. Jechałem w stronę Ustrzyk.
|
Od groma Afryk NAT i jedna siódemka na szwajcarskich blachach. Ostatni weekend 19-20 września okolice Karpacza, szklarskiej poręby i dalej za kowary ;) Pozdrawiam, kierownik siódemki z 94
|
Warsaw 14:50 ul Puławska NAT na WZ w hrc poleciała w stronę Piaseczna na wysokości kościoła w Pyrach.
Pozdrawiam Rysiek |
Rd04 około 15.00 DK 92 wylot z Poznania. Kiwałem z puszki
|
Czarna czwórka w sobotę na ESCE z Warszawy na Lublin...
|
Niedziela Bielsko-Biała Straconka - zjazd z przełęczy Przegibek - wymienione pozdrowienie z czerwoną Nat. Leciałem złotym viadrem na Międzybrodzie.
|
Dziś, miejscowość Swarzędz, godzina 14.20, nowa czarna CRF1100 z alu kuframi jechała w korku na remontowanej E92 w kierunku Poznania...
|
Pozdrawiam kierowników napotkanych w sobotę:
- rano czarno-czerwona NAT na trasie Wawa > Grójec, jechaliśmy przez jakiś czas "razem" - po południu w Ojcowskim PN czarna NNAT z plecakiem, pomachane/odmachane |
Okolice Bielawy. 4 motki, na początku NAT, cycata bawarka, kierownicy w żółtych kondonach
|
Sobota. Godz. 18.15 stacja benzynowa Łochów rd07a - pozdrawiam
|
około południa, w lesie koło Długosiodła, czerwona NAT w towarzystwie GSa i czegoś jeszcze, ja na spacerku, pomachane, odmachane :)
|
14:30 ul. Poleczki w stronę Okęcia pomykała czerwona NAT na wysokości Osmańskiej ... Pomachane , odmachane :)
Pozdrawiam Rysiek |
Dwóch kierowników. Na czarnej królowej i dużym dziku. Oba konie na blachach SC. Wzdłuż Warty od Raciszyna w stronę Załęcza. Lazłem z buta. Pomachane, odmachane. Pozdro:)
|
1 Załącznik(ów)
15:30 na S8 w okolicach Janek popędził taki zestaw w stronę Warszawy :)
Pozdrawiam Rysiek |
Cytat:
|
Sporo motocykli dzisiaj na Zakopiance , między innymi NAT z Krakowa z torbami na gmolach.
|
Gratuluje pomysłu na taki transport moto. Jak nie było gruuuuuubego mycia przed zaparkowaniem w garażu to będzie smutek na wiosnę.....
Na biednego pewnie na szczęście nie trafiło. |
Nawet spory smutek może być , ale nowymi bogaci jeżdżą to kupi drugą :)
|
Wczoraj, 25.02. około 14.00 wlot do Nowego Targu od strony
Krakowa, piękna RD 04, nie widziałem blaszki |
Wczoraj 25.02 dwie NAT w Kazimierzu - jedna w parze z Fazerem (chyba) - pomachane odmachane - potem znowu ta sama para na maku w Puławach.
|
Dziś o koło 15 dwie RD 07 na wylocie z Piaseczna w stronę Góry Kalwarii poleciały w towarzystwie jeszcze jednego Moto. Pomachanie odmachane :)
Pozdrawiam Rysiek |
Przed chwilą NAT droga Lubieszyn- Dobra. Jechałem z tyłu puszką :)
|
NAT w HRC dziś o 14:18 na rądzie w Pęcicach pojechała w kierunku Aleji Jerozolimskich :at:
Pozdrawiam Rysiek |
Dzisiaj, niedziela, ok. 11 zagadane do kierownika NAT koło Poznania... ja jak zwykle na kolarzówce ...
|
Dziś czerwona NAT w Mikołajkach, pomachane odmachane :)
|
A wczoraj na Kukówce koło Radziejowic na żwirowni - czarna Afra 1000 + Yamaha T700.
Spotaknie z Lisciami - kumpel przymierzał się do T700 Czy to ktos od nas?? |
niedziela, godzina 13/14 obok placu Centralnego w Krakowie widziana rd07 w malowaniu srebrno czerwono czarnym zmierzająca w stronę aleji Andersa
|
Pozdrowienia dla Afroamerykanina :D spotkanego w niedzielę 11.04.2021 około godziny 13tej w okolicach jeziora Strzeszyńskiego na ulicy Koszalińskiej (Poznań). Pomimo, że poruszałem się rowerem nie mogłem się powstrzymać od LWG, co spotkało się z odwzajemnieniem :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:24. |