![]() |
|
Hahah....gratulacje!!Piekny.Napisz jak ci sie jezdzi :rolleyes:.
|
Ja na moim LC4 adv zrobiłem 10000km (bez elekt. rozruchu!) stwierdziłem że jak wrócę do domu na tej maszynie to jej nie sprzedam =) prostota obsługi no i 600km na baku :D
Ładna bestia i daje sporo fanu w terenie |
Zygi..Ty to umiesz człowieka pozytywnie nastroić:0:D:D:mur:(nie miałeś wyboru?!!!)
pzdr |
Wreszcie moge cos napisac o spalaniu 1190 ADV.W pierwszym tygodniu wskaznik pokazywal 6.3 jak nie wiecej :p,ale pierwszy tydzien nalezy zapomniec bo oprocz takiego wskazania,caly czas migal mi czerwony trojkacik,:D.Dzisiaj wreszcie zrobilem troche dluzsza trase na raz i sprawa wyglada nastepujaco.Jechalem normalnie,tzn bez wyglupow i czrwonych,migajacych trojkacikow na kokpicie :p.Autostrada predkosc przelotowa 150-170kmh,drogi boczne normalnie do 120.Na trasie 300km srednie spalanie wyszlo 5,5l.23 Litrowy zbiornik wystarcza na 400km,mniej wiecej.Mysle,ze to dobry wynik,zwazywszy,ze moto ma 150KM a ja tez leki nie jestem :o.
Humor do tego poprawil mi naglowek w duzym kwartalniku Motorrad Abenteuer gdzie BMW wzywa do servisu z powodu cieknacych kardanow w modelu GS1200,hehe..Juz sie o tym nawet w Niemczech zupelnie oficjalnie pisze :haha2: |
Myku cały czas czekamy na fotki (chyba że już gdzieś wcześniej wrzuciłeś).
|
Nie,jescze nie.Komp mam na trybie awaryjnym i nie sciaga mi zdjec z SD.Jak Tylko bedzie hulac to wstawie material dowodowy :D.Dodam tez,ze juz samo siedzenie na moim,nie ma nic wspolnego z siedzeniem w orginalnym wydaniu ADV.Nie wiem,gdzie tkwi powod-siedzenie,podnozki.Nawet siedzenie na R,dzis rano tez jakos takie dziwne bylo.Co mi sie w R podoba to miekkosc,skok zawieszenia jak w moich ostatnich trzech moto.Adv jest bardziej do ostrej asfaltowej jazdy przeznaczony i zawieszenie odrazu o tym przypomina.
|
|
Z related też ciekawy filmik, ale kierownik ładnie ubranej 690-tki z nudów robił za filmowca ;)
Te gumowe felgi w 800-tce to jakiś zamierzony system ochrony opon? :D Myślałem, że to opona ma chronić felgę ;) |
|
1 Załącznik(ów)
Amator Kata wypatrzony kilka dni temu na podlasiu.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:08. |
|