![]() |
|
Z ta zasada ze cialo raz puszczone w ruch, rucha sie stale?? :D
El, co z tym termosem i woda? Die na Traktor, do wieczora |
Ja Was chyba rozgryzłem. Pewnie liczycie na to że ten wątek z wypiekami na twarzy śledzi Pan Hąda i w ten sposób zostaniecie głównymi inżynierami. A wtedy Nowa Africa będzie taka jaką sobie wymarzyliście: lekka jak powietrze, zwinna i pracowita jak pszczółka, z ładownością ciężarówki, a na hopkach będzie niczym helikopter. Tylko kurna ta kura mi nijak nie pasuje
|
i będzie znosić złote jajka (dla Pana Hondy).
|
Wy tak na trzeźwo?, poważnie? ... eee hmm :)
Bo jeśli nie na trzeźwo, to też nie dobrze... tak wczesną porą :) Z innych dywagacji. Jak kobieta idzie do kominiarza i mówi, żeby jej wyczyścił komin, przyjdź pan do mnie wyczyścić komin, chciałabym zamówić czyszczenie komina... tak po trochu zawsze dwuznacznie. Może ktoś ma ciekawszy pomysł. Niech Pan kulą wyglancuje komin... u mnie w domu... normalnie nie wiem :) |
|
Ta afre trzeba na zywo zobaczyc.Przy najlepszych checiach na zdjeciach wyglada jednak nijak
|
Ta ostatnia najlepsiejsza...Tylko ten komin zmienić i będzie ładne , smukłe moto. hurrra
|
Fazi dobrze że poruszyłeś ten temat, to jest ogólnie znane prawo Njutona (nie mylić z dużo mniej znanym Niutonem), a brzmi - ciało raz puszczone, puszcza się stale.
Podobne są prawa Oma (nie mylić z Ohmem) - np. światło gaśnie, napięcie rośnie, wersja alternatywna - światło gaśnie, opór maleje 2 prawo Oma - ciało rzucone na łoże traci na oporze 3 prawo Oma - powyżej kolana napięcie rośnie a opór maleje. etc. PS. Jeśli są tu jacyś studenci, uczniowie - notować.. |
4. prawo Oma - opór maleje proporcjonalnie do ilości spożytego alkoholu
Plus obowiązkowo dopisać cały zestaw praw Murphiego i słynny komentarz O'Braila do w/w praw, który brzmi: Należy przyjąć, że Murphi był optymistą. |
Cytat:
hej! |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:01. |
|