![]() |
Cytat:
|
Fajny ten bzyk :)
https://lh3.googleusercontent.com/pw...-no?authuser=0 |
Cytat:
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
we currently do not stock this item. Once an order for this item has been placed we will order from the manufacturer. Most items arrive within 1 - 7 days at our warehouse dziś dostałem od nich wiadomość, że paczka jest kompletna i wysłana i z DHL o przewidywanym terminie dostawy na 29.04 Za wszystko zapłaciłem 3300 batów w tym ok 1200 za przesyłkę Koszt paczki nie przekracza 150 euro więc do zapłacenia tylko VAT bez cła. A najlepsze, że to samo kupione w polskim ASO kosztowałoby ok 1500 cebulionów czyli trzy razy drożej myślałem, że będę czekał na paczkę miesiąc a tu taka niespodzianka update - kurier przywiózł paczkę dziś w południe |
1 Załącznik(ów)
Siemano
Kilka dni temu zakupiłem sobie takiego sprzęta. Przesiadam się z Transalpa 650. Kupiłem używkę z września zeszłego roku, niecałe 2000km. Trochę już pomodzony. Najpierw chciałem wersję rally, ale po przeczytaniu tu relacji koleżanki po glebie, to mi się odechciało walki z plastikami. No i w salonach nic nie mają, nawet żeby się przejechać, przysiąść - trochę to niepoważne moim zdaniem, dlatego olałem nówkę i kupiłem co było tu i teraz. Fajnie toto idzie - po transalpie to najbardziej w piachu czuć różnicę. |
Witamy w rodzinie. Keep upgrading :D
|
Cytat:
|
No do mnie jutro ma zapukać kurier. Ale cło i VAT wyszło 178 złych. Eszkurw.
|
1 Załącznik(ów)
Wprost na majówkę wjechało na Kaszuby cacko ze stażem 1130 km od forumowego Kolegi z Mazowsza. Interesy z ogarniętym forumowiczem FAT to inny wymiar zaufania i współpracy vs anonimowy rynek sprzedaży używek.
P.S. Jarek, dziękuję Ci za transport i „pogadane”. |
Crf od JarekO??
Sprężyna widzę ze idzie jednak do przyczepki :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:35. |