![]() |
-Jadę na starym napędzie. Jest obawa, że wytrzyma
- Zastanawiam się czy zakładać nowe Anaki, są takie ładne, że aż mi szkoda - Nie zmieniam oleju, Pan Chąda powiedział, że 12 tys. moszna przejechać - Mam wizę syryjską ale tylko na 15 dni - Destyluję najepkę niestety tylko 10l ale za to 80% tylko jak ją qrna zapakować ?!!! - schudłem 10kg aby w zbroję łacno się zmieścić -Najgorsze, że już się zaczyna ( zamach w Stambule ). Wszędzie gdzie jadę to po moim pobycie wojny, poruchawki, trzęsienia ziemi a tu za wcześnie trochę... |
Georgi Pyrwanow dostał sraczki
Abdullah Gul ma napad padaczki Baszar alAssad chce skoczyć z mostu Król Abdullah się zesrał po prostu Szymon Peres ze strachu ma mdłości A Banda Lewara nie zna litości! Powodzeńska chopaki! ;) :hello: |
Osz kurczę, wyprawa szlakiem krucjatowym to zawsze było moje marzenie, ubiegliście mnie... Jak mi troszku dziecka podrosną, to rusze Waszym śladem, wracajcie zdrowo! :Thumbs_Up:
|
Cytat:
|
Cytat:
Sie tylko zastanawiam, że wszystkie ekipy mają jakichś sponsorów a my tak za własną kaskę....chociaż nie !!! Spławik będzie moim sponsorem głównym i multimedialnym choć ON jeszcze o tym nie wie a jak się dowie to już będzie za późno.:) |
Cytat:
Jak coś zostanie pojadę w innym terminie. |
Po nich to już nie ma po co jechać. Zgliszcza, płacz i zgryzota tambylców ścigać ich będzie po wsze czasy, a kolejne indywidua pojawiajace się z charakterystycznym owalem na ramieniu kurtek (co to go Ramirez rozprowadzał ), twarze, a nie tylko ramiona ukrywać będą zmuszeni. Wielu lat minie, wody w rzekach spłyną, a opowieści staruszek o tym strasznym 2008 roku, wciaż rozbrzmiewać bedą na przestrogę młodych...
|
Ty tu poezji prozą nie roztaczaj tylko się określ heretyku !!!
|
Cytat:
Zdrowia! :hello: |
Lewar o przebrzydły, jedźcie do tego LIBANU !
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24. |