![]() |
Szparag, a jaka jest szansa cofnięcia się o tydzień na 19.21 sierpnia.
2-4.09 mam zlot TCP.:( Czas nie powinien być problemem. Pierwszy weekend z kucykiem udało się zorganizować w tydzień. |
Niestety nie, to jedyny wolny termin z noclegami, Jakoś będziemy musieli to przeżyć, to na szczęście, jak sądzę nie będzie ostatnia impreza w tym sezonie.
|
Pomyślę, do kiedy musimy się zadeklarować?
Trasa off, do przejechania z plecakiem czy tylko solówki? |
Do przejechania z plecakiem, będziemy jechać powoli i na wszystkich czekać :).
De facto, małą część tej traski znasz. Pozdr |
1. tomkow
2. jkb^^ - na tą chwilę piszę się na sobotę (tzn. bez noclegu) 3. brenek - 1 nocleg czyli start w sobotę 4. Lulejkos - FT 5. Jagna - jak mam coś opowiadać, to chyba muszę przyjechać:D Ja tylko proszę o nowe traski ;) Ale nie gwarantuję przyjazdu w piątek :( |
Traski, będą całkiem nowe. Robert właśnie potwierdził obecność, więc sobotnia trasa będzie krótsza, tak by więcej czasu poświęcić na relacje z podróży, Twojej Jagna i Roberta. Tym razem stawiamy na zwiedzanie, myślę, że w sezonie każdy wyjeździł się do woli.
Pozdrawiam |
1. tomkow
2. jkb^^ - na tą chwilę piszę się na sobotę (tzn. bez noclegu) 3. brenek - 1 nocleg czyli start w sobotę 4. Lulejkos - FT 5. Jagna - jak mam coś opowiadać, to chyba muszę przyjechać:D 6. airwolf + airwolfowa sobota, niedziela (ktos mnie usunal wiec wpisze sie jeszcze raz :P) |
Spoko spoko panuję nad listą i co jakiś czas będę robił porządek.
|
1.tomkow
2.jkb^^-na tę chwilę piszę się na sobotę(tzn. bez noclegu) 3.brenek-1 nocleg czyli start w sobotę 4.Lulejkos-FT 5.Jagna-jak mam coś opowiadać,to chyba muszę przyjechać:D 6.airwolf+airwolfowa sobota,niedziela(ktoś mnie usunął więc wpisze się jeszcze raz :P 7. Korpuch-piątek,sobota,niedziela |
1.tomkow
2.jkb^^-na tę chwilę piszę się na sobotę(tzn. bez noclegu) 3.Jagna-jak mam coś opowiadać,to chyba muszę przyjechać:D 4.airwolf+airwolfowa sobota,niedziela 5. Korpuch-piątek,sobota,niedziela 6. Tomek Dl 650 - bez forumowy :) 7. Roberto - obecnie na wyjeździe więc ja go dodaję |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57. |