![]() |
Cytat:
w twojej fotoInstrukcjo-relacji brak doznań jak to jest po skręceniu wszystkiego w jeden kawałek, stad moje pytanie czy udało Ci się złożyć to wszystko do kupy i czy trampek utrzymuje trajektorię skrętu Nie wiem skąd Twoje subiektywne odczucie, że zabawa w Adama Słodowego to coś złego.... Jak najbardziej zapraszam na zgłębianie tajników, co kryje dusza motocykla... krok pierwszy do wtajemniczenia, to opanowanie HAFTu KASZUBSKIego :at: |
Hehe, kota w domu nie ma to myszy... używają moich kluczy bez pytania:) A tak na serio to szkoda że nie zrobiłaś większej ilości zdjęć z kolejnych czynności i nie umieściłaś tego chronologicznie z odpowiednim opisem. Byłaby fajna solucja.
Cytat:
|
hej Brunteka!
jak tam sprawa rozkręciła/skręciła się z łożyskami? Motorek poskładany? Sama ostatnio walczyłam z półkami... Udało Ci się wybić stare łożysko i nabić nowe? Jakieś foty porobione? :) pozdrosy! |
Cytat:
Ja przy pomocy fizyki wybiłem to bez większych problemów. Po prostu włożyłem spory klucz nasadowy do zamrażarki na kilka godzin. Głowka ramy została potraktowana opalarką z zewnątrz, od środka bieżnię schłodziłem owym wyjętym z zamrażarki kluczem i poszło szybko i bezboleśnie. Problem ze złożeniem trampka do kupy jest taki iż moje dziewczę nie ma teraz kompletnie czasu. W momencie gdy się brała za jego rozkładanie była bezrobotna. A w chwili obecnej już pracuje. I jako że ja jestem tylko w domu na weekendy i to nie wszystkie cały dom jest tylko na jej głowie. Jak widac trochę ją usprawiedliwiam. Ale tak jest rzeczywiście. Ale obiecuje że któregoś weekendu już wspólnie się zabierzemy za składanie tego przodu i zrobimy fotorelacje prawie tak fajną jak Twoja :) |
artystyczna robota...
|
Cytat:
Ah więc to taaak, łożyska czekają jeszcze na swój czas :) Pociągnęłam temat, bo zastanawiałam się, czy by nie kontynuować wątku łożyskowego, jako że tak dawno rozpoczęty i porzucony, a ja właśnie przerobiłam ten odcinek ramy :D No to czekam na Wasze zmagania! :lukacz: Wiosna za pasem ;) ps. dzięki :) |
Cytat:
a ja na zdjecia z montażu:) |
Cytat:
|
Brunetka pochwal się...
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |