Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Kwestie różne, ale podróżne. (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=80)
-   -   1 wielki afrykański konkurs na relację z podróży (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=10590)

ex1 16.10.2011 23:08

ja tam bym się wciąż nieśmiało upierał abyście dopuścili dobre relacje filmowe, do konkursu. przecież nie ma nic lepszego niż dobry film na zimowe wieczory... :D

Bartas 16.10.2011 23:10

Popieram ex1. Wersja filmowa ponadto wymaga znacznie większego wkładu własnego. Z drugiej strony, filmy mają wygraną- komu będzie się chciało czytać resztę... Chyba, że jako osobna kategoria, ale to zapewne w kolejnej edycji ;)

Ola 16.10.2011 23:16

Nie przewidywaliśmy kategorii filmowej w tej edycji konkursu - założyliśmy (błędnie jak widać), że fimiki nie są jeszcze aż tak popularne.

Filmy nie mogą być w jednej kategorii z relacjami pisanymi, to w końcu zupełnie co innego. W następnej edycji konkursu już tego błędu nie zrobimy: filmy będą miały oddzielną kategorię.

A teraz - no cóż, musimy się naradzić, czy po prostu nas na stać na jeszcze jedną kategorię.

W każdym razie: dziękujemy za sugestie i pomysły :Thumbs_Up: O to chodzi, żeby było jak najciekawiej.

czosnek 17.10.2011 16:31

Miło mi poinformować, że dzięki forumowemu koledze Michoo pula nagród została powiększona o motocyklowe kosmetyki Fuchs Silkolene! :)

Sławekk 17.10.2011 19:45

Cytat:

Napisał Ola (Post 201249)

W następnej edycji konkursu już tego błędu nie zrobimy: filmy będą miały oddzielną kategorię.

Bardzo mnie to cieszy . Z czasem przyczyni się to do podniesienia poziomu robionych filmików i podniesie atrakcyjność całego konkursu :Thumbs_Up:

Głazio 22.10.2011 16:28

Cytat:

Napisał Sławekk (Post 201324)
Bardzo mnie to cieszy . Z czasem przyczyni się to do podniesienia poziomu robionych filmików i podniesie atrakcyjność całego konkursu :Thumbs_Up:

Też tak uważam. Dobry filmik na zimowe wieczory.
W filmie sam wziąłbym udział. Czasochłonne ale film robi się raz wrzuca na serwer - kodzik lub link i działa wszędzie gdzie się go umieści.
Natomiast relacja opisowa + zdjęcia to zajmuje sporo czasu a nie każdy ma ochotę na czytanie. Kogo jednak interesuje dany temat i zwiedzane okolice da się namówić na podobny wyjazd :-)

czosnek 25.10.2011 22:05

W związku z pojawiającymi się pytaniami chciałbym uściślić, że w konkursie biorą udział RELACJE. Fotorelacje z krótkim komentarzem lub w ogóle bez komentarza nie będą brane pod uwagę w wyborze prac finalowych.

sebol 25.10.2011 22:18

Cytat:

Napisał ex1 (Post 201246)
.... przecież nie ma nic lepszego niż dobry film na zimowe wieczory... :D

a grzane wino nie jest lepsze ?? :D

czosnek 08.11.2011 14:53

1 Załącznik(ów)
Podczas swych europejskich wojaży nasz forumowy kolega Zoltan, słusznie stwierdził, że zwycięzca konkursu powinien z klasą hołdować w świecie trzeciej afrykańskiej furii i ufundował ten oto piękny kufel :)

Załącznik 25491

Boski-Kolasek 09.11.2011 03:27

dla czarnego czarne he he

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:14.