![]() |
hejka panowie, ja jeszcze inny problem mam, dziala prawie wszystko i to prawie stanowi problem bo nie ma najwazniejszego w tripie czyli przebiegu, tz tez nie dokonca bo na 100 przejechanych km zawsze jakieś dwa zawsze wskoczą :D, dodam że licznik w motocyklu działa i pozostałe funkcje w tripmasterze również. Jakieś pomysły gdzie zaglądnąć. Dzis zrobilem przegląd połowy instalacji i nic.
|
spróbuj odłączyć aku może pomorze ,trip lubi się czasami zawieszać
|
Cytat:
Uszkodzenie na 90% w elektronice tripa . Proponuje pożyczyć od kogoś tripa i sprawdzić na 100% lub odwrotnie. |
Co do restartu to próbowałem kilkakrotnie dzis i nie pomogło.
R2D2 pewnie masz racje, niestety jestem na wygnaniu i nikogo z afri w pobliżu nie ma. Norki kochaja BMW :D, trza sie zdac na wskazania gps albo odliczać z licznika choc to paskudnie niewygodne :( |
Jak będziesz jechał do kraju to możesz do mnie zajechać i zrobimy na miejscu.
Chyba że się nie promujesz do Gdańska. |
Kurcze, jak wrócę z wojaży islandzkich za 3 tyg, a podjołbyś się próby to mogłbym co najwyżej ci go pocztą wysłać(co do kasy się dogadamy - mam nadzieje że taniej wyjdzie niż u Pana H nówka), bo w polandii w tym roku to tylko 3 dni będę i to na swoje weselisko :d.
|
Ok , jak coś to pisz na priva.
|
witam.mam problem z tripem.zegarek wspaniale odmierza moj czas lecz trip ma problem z km.czasami wystartuje a po kilku km.mowi dziekuje.dodam ze jedyna czescia ktora sie poptula to regler.a na poptutym musialem jeszcze kilka....km odkrecic.pomysly? dobre rady lub cos podobnego. z gory dzieki.
|
Cytat:
A licznik analogowy kręci normalnie ?? To znaczy jak trip przestanie wskazywać to czy licznik działa? Pozdro |
trip przestaje wskazywac czasami tylko 100m a licznik dziala poprawnie.czyli nabija km. nie wiem czy ma to zwiazek ale gdy jade bardzo wolno do30 to dziala?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:52. |