![]() |
Myślę że kilku by się znalazło :D
|
ja bym na przykład chętnie pojechał jakby termin był dogodny, ale w raczej w celu alkoholowego uprzyjemniania czasu bo z mechanicznych rzeczy to mogę np. koło w żuku zmienić :)
|
Cytat:
http://studentpotrafi.pl/7866/6-stud...rawa-na-zachod z mojego miasta wybrali się właśnie nim ... szacun :drif: |
Fihu,
nie tylko z Twojego:) Nieśmiało się przyznam, że jestem "ojcem chrzestnym" tego Żuka;) A teraz mój Helmut współdzieli z nim garaż. |
Stanley, ja poważnie o tym myślę, żukson jest 7 osobowy, a co kto będzie robił z tyłu to jego sprawa... byle do przodu nie doleciało :D
Dlatego chciałbym taką duża paczką jechać bo raz że weselej, dwa że zawsze znajdzie się jeden lepszy od mechaniki, drugi od nawigacji itd... Żuk to było moje pierwsze auto, mechanikiem nie jestem ale daje radę z większością rzeczy, jeśli będą 3 zdecydowane osoby to resztę się dobierze :) |
Piotrek namówiłeś mnie:D , ojciec kumpla miał kiedyś żuka, chyba jeszcze zostało mu parę części po nim, więc jak coś to są do wyrwania za grosze .
|
mad.dog - ot ciekawe :D
Może jakaś ekipa z forum? W takim składzie ... :D |
Mad.dog, drugi
|
Jesli chodzi o tego Wartburga to podobno w mega stanie (tak twierdzi kumpel ktory zna wlasciciela komisu), gosc jescze do konca lata smigal nim do pracy a potem wstawil do komisu. Jutro mam znac ostateczna cene jesli ktos zainteresowani.
|
Cytat:
Cytat:
Ale widzę dla Was szansę na utworzenie kolejnego zespołu z Żukiem w roli głównej. Team Ojtam Ojtam z pewnością posłuży radą w doborze i przygotowaniu sprzętu - mogę podesłać namiary:) Fihu, przygotowania do Złombolu będą pewnie toczyć się w sporej części w CTG w SanKrasnystaw, także możemy skonsultować się w temacie Złombolu :beer2: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:41. |