![]() |
myku, czy ty już nie masz niemieckich kolegów? Pewnie się na tobie w końcu poznali. Miałe¶ dwóch w Polsce, ale i tych nie potrafiłe¶ utrzymać. Na co liczysz, że kto¶ będzie tak naiwny i z tob± pojedzie? i wisisz mi stówę!:D
PS: Stosujesz sylwoterapię?;) |
Niemiccy koledzy spia w hotelach i jedza sniadanie z talezy.O jakiej stowie mowisz,nic nie pamietam i chyba sobie nie przypomne.Kase oddaje tylko kolegom :lol8::lol8:
|
Myku, widziałem emoty - nie jadę:haha2: ;)
|
Jestescie grupa zorganizowanych zboczencow :D.Ja u mnie nic nie widzialem :rolleyes:
|
http://img444.imageshack.us/img444/2410/myku2.jpg
Jak chciałem fotkę z złotych oprawkach to... ;) :D Ale sama tre¶ć też niczego sobie ;) Trans zrobienie bardzo na dziko... :D |
Nie przesadzaj, może i nie kolega, ale sylwoterapia robi ponoć dobrze na kręgosłup...koledzy, których myku nie ma opowiadali;) Tylko nie wiem czy moralny, czy inny:D
Noo, i tym sposobem, zrobili¶my mykowi reklamę wyjazdu, trylion wpisów, a kasy i tak nie odda:mur: Cytat:
|
Kupie Print Screena za browara .
|
Tak na powaznie to na nastepna edycje Myku sie pisze.
Psia mac tyle fajnych rzeczy w tym roku do zrobienia. |
Nastepnej edycji narazie nie bedzie :).Mam jeszcze kilka miejsc do odwiedzenia :lc8:
|
Znam ten ból. Też kiedy¶ przykleiłem posta (ogłoszenie) z jednego forum na drugie i taki efekt uzyskałem. :haha2:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:16. |