mateusz-kotek |
01.02.2012 18:13 |
Cytat:
Napisał fxrider
(Post 219164)
Wiesz, BMW GS nie jest tu specjalnie kochanym moto (też mam więc wiem - ah ta zazdrość ;) ) i zakładając wątek w dziale nazwanym " Warsztat AfricaTwin " można liczyć się z taką reakcją - zresztą sam jako mod zaraportowałem ten temat z wnioskiem utworzenia oddzielnego miejsca na takie tematy.
|
Tak to jest, że to co my posiadamy i jesteśmy z tego zadowoleni to pomimo posiadania miliona wad będziemy uważać za najlepsze na świecie.
To jest temat dla psychologa i temat na analizę relacji między ludzkich ;p A temat dałem celowo w tym dziale ponieważ liczyłem na większą poczytność(już zakładałem 3 podobne na innych forach, na jednym nie było odzewu. Na drugim nie otrzymałem satysfakcjonującej mnie odpowiedzi). I jak się okazało dobrze, że tak zrobiłem defakto źle robiąc :P A tak swoją drogą to przydał by się osobny dział dla "nie posiadaczy" AT, a szczególnie dla nie znającego się mnie! :)
Cytat:
Napisał fxrider
(Post 219164)
Taniej raczej nie będzie, chyba, że ktoś na firmę kupi Ci go w Larssonie z 30% zniżką. Oryginalny aku kosztuje coś koło 650zł. Kupno badziewia się nie kalkuluje bo to nic nie poprawi.
|
Więc sory za takie pytania ale kto nie pyta ten nie wie! Bardzo chętnie kupił bym oryginalny akumulator ale niestety nie stać mnie. I wiem o tym, że oszczędzanie się nie opłaca ale jakby nie patrzeć to każdy z nas na czymś oszczędza.
Cytat:
Napisał fxrider
(Post 219164)
U mnie sam problem ewidentnie nasila się w zimniejszych okresach roku - z racji wpływu temperatury na wydajność aku
|
A nie myślałeś o modyfikacji tak jak w linku, który mi podałeś? A jeszcze jedno: masz może jakiś dostęp do podobnym trików do zastosowania ja w tym linku?
|