![]() |
No ale Bon Ci kichy nie odwali. Raz a dobrze kupisz to będziesz miał kufry do trzech następnych motocykli. Ja wywaliłem na nie ponad połowę pensji w zeszłe wakacje :). Fakt, trochę tańsze były, bo to jeszcze przed podwyżkami alu...
|
albo to jak Hubert linka podał na czacie http://www.polo-motorrad.de/product/...details.0.html
|
ja mam stelaże i kufry boczne z tym, że stelaże do 07 jesli chcesz to możemy sie dogadac co do ceny, i powiem Ci co i jak.
|
Jak chcesz mogę Ci pożyczyć sakwy boczne, chyba Beringa. Raz się w nich wypieprzyłem (koledzy na forum mi napisali, że na piasku łycha, a ja drugi miesiąc na afri ;)) ale nie powinno się nic dziać. Tylko problem jest, musisz je jakoś oddzielić od wydechu :(
|
kufry
Cytat:
pozdrawiam wojtek:) |
A ja Ci pożyczę.
Życzę Ci drogi Puntku takich kufrów i stelaży, jakie sobie tylko wymarzysz!!!! Taki mału żarcik Pozdrawiam i udanej wyprawy |
A cóż to ja takiego odpowiedziałem że aż wentylator był potrzebny???
|
Cytat:
a tak na poważnie biedny dwa razy płaci.:mur:.. niestety, nie raz już się o tym przekonałem więc po prostu musze uzbierać na twoje "pancarniaki" co by nie placić znów ze dwa razy :) ale do września pewnie nie zdążę, jeszcze kask dla plecaczka, klocki na przód, olej do lag.... na szczęście oponę już kupiłem ... a i tarcze z przodu by się przydały - dziś mają 3,5 a minimalna jest 3,4 .... no ale to już na zimę :), no i oczywiście stelaże :vis: |
Cytat:
|
Cytat:
:) Niestety mimo chęci Randala wielkości stelaży były rożne - jednak wychodzi na to że RD03 ma lekko krótszą ramę - przynajmniej ostatnie śruby pod kierunki :( Zresztą z przykrością muszę stwierdzić że nici z wyjazdu !!!!! :((((( niestety - a się tak nastawiałem na to pojechanko :( więc teraz dla odmiany zbierać będę kaskę i powolutku złożę zamówienie u bonżura , sklecę jakieś stelaże itd... Dzięki chopy za chęć pomocy !! :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:23. |