![]() |
ja tez odpalam na światłach - niedawno wymieniałem aku więc jest pewne
piszecie o przekaźnikach itd są oczywiście patenty, które dają namacalne efekty ale im więcej "patentów" tym większe prawdopodobieństwo jakiejś usterki |
Szalik Ty mi tu nie pitol i ściągnij tego Avatara. To mój sprzet!!! ( co widać na moim Avatarze) albo 200zł za prawa autorskie, Fotke tez ja robiłem!!!!
|
w nowych motorach swiatlo jest na stale i jak chcecie je wylaczyc :oldman:
|
Ale w momencie naciśnięcia guzika 'start' samo się wyłącza :)
Pozdr newrom |
Ja w mojej babci odpalam najczęściej na światłach i niestety zapominam o aku. Opada mi szczęka, kiedy go przypadkiem wyciągam, a tam sucho, czego wcale nie odczuwam przy odpalaniu. Miałem tak dwa razy i teraz już częściej zaglądam w te zakamarki.
|
szukałem i znalazłem! a ja mam coś takiego, że od pewnego czasu na światłach królowa nie chce gadać!!! nie zawsze tak się dzieje czasami pali a czasami cisza (kontrolki przygasają i nic). co to może być? gdy światła wyłączone pali idealnie jak małolat za szkołą
|
Cytat:
|
koledzy ja przez takie zapalanie na światłach utknołem przy lotnisku towarowym pod Hamburgiem. w prawdzie nadmorski klimat wpłynął negatywnie na aku bo przyśniedziały mi "klemy głównie plus" i podczas zapalania odcieło mi całkowicie prąd. problem niemały był bo nie miałem kluczy:drif:. innym razem na skrzyżowaniu moto zgasło i po odpaleniu na światłach przekaźnik odcioł zasilanie. jednym słowem oszczędzaj światło:bow:.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:25. |