Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Biała 2012 - Mecz piłkarski AT Wschód - AT Zachód (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=12385)

Lewar 29.02.2012 17:20

Bo my Jarku już to wiemy a on jeszcze nie, że lepiej to już było:D

mirek 29.02.2012 20:38

Cytat:

Napisał jaras (Post 224501)
mirku- we wstępniaku pomyliłeś kolory koszulek:)

Dziękuję już poprawione.:bow:

Wiesz Jarku mamy tu takiego jednego "redaktora" w Grupie Uć, co to pisać jak nikt inny potrafi i mógłby mnie zastąpić, ale jak nagrodę dostał, to już na forum rzadko pisze - chyba mu nie przystoi. ;)

Tramall 07.03.2012 08:05

Przepraszam czy Cieszyn podpada pod wschód czy zachód ?? Zwyczajowo było to południe :)

Ok, już wiem. Jestem zatem AT zachód - przeczytałem w innym poście :D

mirek 07.03.2012 10:45

Szymku, czyżbyś zgłaszał się do drużyny? ;)

Niestety podzieliliśmy nasz piękny kraj na dwie części - bez południa i północy.

Rozegrać turniej piłkarski z czterema drużynami - niemożliwe za mało czasu.

Wojteak 07.03.2012 12:39

chetnie wezmę w obronę prawą flankę zachodu, jeśli takowa będzie w układzie 8+1.

co do ilości drużyn, to 4 są chyba możliwe. Sam organizuję pilkarskie mistrzostwa u siebie w robocie na 8 do 12 drużyn w jeden dzień. skracam w takim przypadku mecze do 2x20 lub 2x15 z 5 min przerwy. Okazuje się to być zbawienne dla zdrowia niewytrenowanych już, byłych sportowców, czasami na lekkich środkach dopingujących:-)

rambo 07.03.2012 13:24

Ja tez chętnie zapykam w bale, nie grałem tyle lat :)

Tramall 07.03.2012 13:28

Cytat:

Napisał mirek (Post 225792)
Szymku, czyżbyś zgłaszał się do drużyny? ;)

Niestety podzieliliśmy nasz piękny kraj na dwie części - bez południa i północy.

Rozegrać turniej piłkarski z czterema drużynami - niemożliwe za mało czasu.

Nie ma problemu - zasady podziału są jasne i czytelne tylko o nich nie wiedziałem. Co do samego grania to kiedyś, na podwórku, stałem na bramie. Ale było to dawno i od tego czasu nie grałem. Nie zgłaszam się zatem, chyba że będą braki kadrowe to jako rezerwowy :D

mirek 07.03.2012 14:24

Cytat:

Napisał szymek (Post 225834)
... chyba że będą braki kadrowe to jako rezerwowy :D

Zapisany.

Cytat:

Napisał rambo (Post 225832)
Ja tez chętnie zapykam w bale, nie grałem tyle lat

Zapisany.

Cytat:

Napisał Wojteak (Post 225827)
chetnie wezmę w obronę prawą flankę zachodu, jeśli takowa będzie w układzie 8+1. ...

Zapisany.

Pozwoliłem sobie przydzielić funkcję Kapitanów:

Rambo, bo wcześniej ktoś proponował jego kandydaturę, na pewno ma pojęcie o piłce i jest ze Stolicy, a tam teraz mają najdroższy stadion świata i ponoć najpiękniejszy.

Wojteakowi, bo jak sam pisze organizuje mecze i takiego nam tu potrzeba

Martwi mnie to, że Pindor się nie zgłasza do drużyny, a wiem, że w piłkę grał, ma temperament i niezwykle skoordynowane ruchy, co prezentuje zawsze na parkiecie. ;)

wojtek II 07.03.2012 19:39

To i ja zgłaszam swoją kandydaturę. Może z 10 minut wytrzymam.
Proszę mnie dopisać, a i rezerwuję saunę z jacuzzi po meczu

Łysy 08.03.2012 08:53

Cytat:

Napisał mirek (Post 225842)
Zapisany.
Zapisany.
Zapisany.

Pozwoliłem sobie przydzielić funkcję Kapitanów:

Rambo, bo wcześniej ktoś proponował jego kandydaturę, na pewno ma pojęcie o piłce i jest ze Stolicy, a tam teraz mają najdroższy stadion świata i ponoć najpiękniejszy.

Wojteakowi, bo jak sam pisze organizuje mecze i takiego nam tu potrzeba

Martwi mnie to, że Pindor się nie zgłasza do drużyny, a wiem, że w piłkę grał, ma temperament i niezwykle skoordynowane ruchy, co prezentuje zawsze na parkiecie. ;)

Ja mogę być sędzią - nie znam się na piłce nożnej, więc mam odpowiednie kwalifikacje. Za młodu brałem łapówki, więc sprawa jasna :D

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:59.