![]() |
Bo my Jarku już to wiemy a on jeszcze nie, że lepiej to już było:D
|
Cytat:
Wiesz Jarku mamy tu takiego jednego "redaktora" w Grupie Uć, co to pisać jak nikt inny potrafi i mógłby mnie zastąpić, ale jak nagrodę dostał, to już na forum rzadko pisze - chyba mu nie przystoi. ;) |
Przepraszam czy Cieszyn podpada pod wschód czy zachód ?? Zwyczajowo było to południe :)
Ok, już wiem. Jestem zatem AT zachód - przeczytałem w innym poście :D |
Szymku, czyżbyś zgłaszał się do drużyny? ;)
Niestety podzieliliśmy nasz piękny kraj na dwie części - bez południa i północy. Rozegrać turniej piłkarski z czterema drużynami - niemożliwe za mało czasu. |
chetnie wezmę w obronę prawą flankę zachodu, jeśli takowa będzie w układzie 8+1.
co do ilości drużyn, to 4 są chyba możliwe. Sam organizuję pilkarskie mistrzostwa u siebie w robocie na 8 do 12 drużyn w jeden dzień. skracam w takim przypadku mecze do 2x20 lub 2x15 z 5 min przerwy. Okazuje się to być zbawienne dla zdrowia niewytrenowanych już, byłych sportowców, czasami na lekkich środkach dopingujących:-) |
Ja tez chętnie zapykam w bale, nie grałem tyle lat :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pozwoliłem sobie przydzielić funkcję Kapitanów: Rambo, bo wcześniej ktoś proponował jego kandydaturę, na pewno ma pojęcie o piłce i jest ze Stolicy, a tam teraz mają najdroższy stadion świata i ponoć najpiękniejszy. Wojteakowi, bo jak sam pisze organizuje mecze i takiego nam tu potrzeba Martwi mnie to, że Pindor się nie zgłasza do drużyny, a wiem, że w piłkę grał, ma temperament i niezwykle skoordynowane ruchy, co prezentuje zawsze na parkiecie. ;) |
To i ja zgłaszam swoją kandydaturę. Może z 10 minut wytrzymam.
Proszę mnie dopisać, a i rezerwuję saunę z jacuzzi po meczu |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:59. |