![]() |
Cytat:
Buczy, dudni tak jak trzeba. |
No to może ja jakiś z wypaloną watą słyszałem...
|
mi z tłumików afri najbardziej sie podoba LASER produro i basta :)
|
Cytat:
|
ma ktos zalozonego lasera tego glosnego..z warszawy zeby mozna bylo na zywca posluchac :) bo chce kupic tylko sie zastanawiam czy mi w trasie glowa nie odpadnie..
pozdro |
1 Załącznik(ów)
Podobno ja mam takiego (ekran na puszce dorabiany, ale zdaje egzamin) Nie wiem jak inne tłumiki się zachowują ale tego uwielbiam z efekt na zamknięciu przepustnicy Coś jak Abatrh w autach rajdowych takie odjazdowe chrapanie nie do opisania
Ma jedna wadę jest wykonany z "kwasiaka" i trzeba go polerować zgodnie z instrukcja obsługi tak jak pozostałe elementy osłony silnika itp. Bez tych czynności przepada gwarancja. Oczywiście szanujemy ich :lol8: |
hehehehehe :D
|
Leo Vince test ocena koncowa :
Dzwiek : lepszy i glosniejszy duzo bassu Waga : pare kilo mniej wyglad : to samo , mi sie orginal tez podobal jakosc: stal nierdzewna a wiec moze dluzej wytrzyma moc: do 5000 obrotow troche wiecej ps .za to od 120 kmh brakuje mu pary a wiec orginal na autostrady leci troche wiecej kmh ocena ogolna : za te 300euro nikt nie zaluje ze go kupil . :oldman: |
Wiesz, takie zmiany teoria wysyła na regulacje na hamownię, ale po co tam zaglądać, skoro działa, nie ;)?
|
Leo Vince Carbon
1 Załącznik(ów)
Przyznam szczerze, że nie wiem jeszcze jaki to dokładnie model jest ale ...
niech wypowiedzą się inni :) Nie jest mega basowy - ale dzwięk ... cóż, jak już wspomniałem wcześniej tylko 2 tłumiki jak dla mnie mają lepszy dźwięk :) Załącznik 749 |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:54. |