![]() |
Zara, ale jak ten mały i lekki wejdzie w szybki winkiel to przy rozkręconej sprężynie przejście zakrętu będzie o wiele mniej stabilne.
No ale co kto lubi :-> Pozdr newrom PS. ide do garażu podnieść detka na dogbones :-) |
Hmm dlaczego ? Jeśli przód na półkach będzie obniżony to geometria będzie zachowana ...
Zresztą może niech wypowie się Ola bo ona ma chyba dokładnie w taki sposób opuszczoną Afrykę a śmiga w winklach jak szalona :D |
Cytat:
Pozdr newrom PS. może jutro pokaże jak banalne jest obniżenie/podniesienie, mam kilka fotek z operacji podnoszenia detka (zajęło mi to ok 1h). |
1 Załącznik(ów)
Na stronie nr 5 załącznika, lub pod adresem pokazane dlaczego zabawy SAG nie są rozsądne ;>
|
Cytat:
|
Ingeruje oczywiście. Trenowałem obydwa rozwiązania (jak byłem trochę lżejszy ;>) i rozwiązanie z kościami IMVHO spisuje się najlepiej. Jedyną wadą obniżania kościami jest konieczność ich kupienia/dorobienia.
Wszystko moim skromnym zdaniem, oczywiście :) Aha, jeszcze można obiżyć wybierając gąbkę z siedzenia. Też trenowałem, ale dla mnie nie do przyjęcia. Może gdyby usunąć gumy na których siedzi kanapa to dałoby się zyskać kolejny cm (coś w ten deseń, jeśli się nie mylę ma zrobiony znajomek w wisromie). Pozdr newrom |
no ok, to zescie sobie pogadali, w wiekszosci niezrozumialym dla mnie jezykiem,hehe, niestety.
moze ktos jednak zna lekarstwo na cale zlo? tylko mi nie mowic zebym moto inne sobie zapodal :mad: jako ze rozwazaliscie tez pod wzgledem wagi ridera to juz wam mowie ze waze ok 75kg, takze piorko :) martwie sie tylko co bedzie jak plecak ze soba zabiore??? :eek: |
jak to "obniża"??? do góry! do góry! :)
|
taaaaaaaaaa, heheheehh, to chyba po drabinie na afri wejde, ech, ja tu z powaznym problemem a kolega zartuje...widze ze sobie bede musiam sam poradzic, no nic nowego :mur:
|
a po co to jest zrobione obniżenie zawieszenia?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:59. |