![]() |
Wg mnie faktycznie capi. Nie po jednym dniu, ale po 2-3 tak. Mam koszulkę termo Halvarsonssa i w niej nie jest aż tak żle. Też capi ale po tygodniu...
|
czyli jeśli drogie też capi to po co przepłacać ;) Kupie te patałaszki bo jestem ciekaw jak będzie się to sprawowało. Może ktoś takie używa?
|
Cytat:
Zimą na narty, na moto cały rok. Niestety nie mam porównania albowiem jest to mój pierwszy i jedyny zestaw. Po kilkukrotnym, mocnym przepoceniu lekko czuć nieświeżością, wtedy piorę i jest OK. Wilgoć z ciała odprowadzają, jakiś polarek i kurtka z membraną i jest w miarę sucho (testowałem na kurtce turystycznej bo na moto to mam super ceratex :mur: ) |
Brubeck bardzo szybko schnie wiec po co w tym jeżdzicie po kilka dni az zacznie capić?
|
Na kilkudniowej wyprawie ostatnią sprawą o której bym pomyślał to pranie ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
http://allegro.pl/nowosc-2012-brubec...153520718.html A w Lidlu kpl za 128,- Być może kupię sobie kpl jednego i drugiego i porównam :) Co do smrodu - nie widzę powody by Brubeck miał nie śmierdzieć skoro nie ma "jonów srebra" :) Mimo to jestem ciekaw efektu cooler system :D |
Mam cały komplet z jonami srebra wraz z kominiarką i też potrafi śmierdzieć , wprawdzie nie typowym potem ale takim dziwnym stłumionym zapachem.
Chyba że to ja taki śmierdziuch jestem i innym ciuchy z jonami nie walą :) |
No mi nie walą ;D
Co prawda mam tylko skarpetki (no name , część z Macro, część z Lidla i jest ok ) ale te powinny właśnie walić jako pierwsze :D |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:14. |