![]() |
Wczoraj rozmawiałem w Krakowie z Beddiem. Ma dwie matjasowe oliwiarki, które kiedyś zamówił dla swoich kursantów, ale za nim doszły kupcy się rozmyślili- nie pasowała im ta zwłoka w dostawie i kupili gdzie indziej.
Więc jeśli ktoś chce na już to polecam kontakt z Łukaszem- najlepiej telefoniczny, bo też chłop zabiegany ( jest podany w wątku o jego szkole Dreamotor) |
ojojoj.... ale się narobiło miło
wszyscy, którzy zamówili dostaną towar przed końcem tygodnia - tj. zanim wyjadę na grodziec wysyłam wszystko co zamówione, reklamowane, itd. za zwłokę przepraszam i oczywiście też Was kocham ;) matjas p.s. Myku, Diverek - dzięki. |
Cytat:
|
Cytat:
Mój optymizm chyba to sprawił, że sprzęt sam się naprawił i już działa jak należy :D Pewnie się wystraszył kolejnej wizyty w serwisie :) Oby i u Was było podobnie ! |
Matjas, przypominam się po raz kolejny. Po 8 miesiącach oczekiwania jestem "nieco" niecierpliwy...
|
Elektrozaworek doszedł.
|
W kwestii wyjaśnienia:
Nie czekam 8 miesięcy na olejarkę, tylko na brakującą do zestawu dyszę oraz zamówione dodatkowo mocowanie do wahacza ze śrubą. |
Cytat:
|
Mocowanie do wahacza zrob se sam, tak jak i rurke mosiezna sam se kupisz za bilety NBP.
Jak /o ile/ bedziesz w Bialej to mnie odnajdz, a pokaze Ci patent na zamocowanie tego naprawde w stylu rejli |
Wychodzę z założenia, że jeżeli raz za coś płaciłem, to nie będę płacił drugi raz.
Awaryjnie dosztukowałem sobie cos na dyszę, ale to do końca nie to co być powinno. Temat z Matjasem ogarniamy, mam nadzieję, że się doczekam. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:27. |