![]() |
Kuba jaki termin bo ja potrzebuję na już? Dla mnie oczywiście spławik z logiem forum do odciskania na Bliskim Wchodzie ;) ;) ;)
|
Logo nie zrobię zbyt szczegółowe, kontur Afryki- OK. Ceny podam jutro, ale ok 30zł. :oldman:
|
Poproszę łapkę w kształcie napisu
zajebiścieuwielbiamforumafricatwin.com.plamojaafry kajestnajszybszanacalymkontynencieafrykańskim a tak na prawdę to jakiś zgrabny prostokącik chętnie przygarnę bo moja się oberwała :) |
Cytat:
Poza tym nie wiem gdzie aż 4 śruby tam chcesz zmieścić? w 07 (taką mam) na podstawce bocznej jest bardzo mało miejsca na takie śrubki. mi weszły tylko dwie i tak jak Laska pisał odleciało wszystko po drodze:) teraz se przyspawałem i jest GIT. tak miałem w trampku i wytrzymywało wszystko, tak że zamiast kombinacji polecam blaszkę heftnąć do oryginału i będzie ok |
Afrykańskei kontury proszę raz :) utnij trochę cenę :) :) :)
|
Ja tez jestem zainteresowany ale najpierw zdjecie please.
No i bez zbednych wodotryskow |
Ja poproszę o kształt kontynentu Afrykańskiego - pozdrawiam i trzymam kciuki :)
|
a ja nie wiem jaki kształt ale chce :P
jak sie wyklaruje to sie zdecyduje :) |
dobra, jeszcze jedno pytanie. Jeśli chodzi o "potanienie". Mogę zrobić to z czarnej blachy i bez możliwości mocowania (zostaje spawanie),
albo z czarnej blachy z nakładką i śrubami. Chciałbym pozbierać kilka głosów, a potem zrobię takie na jakie zgłosi się więcej ludności :dizzy: |
ja chce aby bylo prosto i szybko - kontur kontynentu :)
ewentualne wypalenie XRV w srodku Wszystkie pliki do tego mam jakby co w wektorach wiec jak potrzeba to wal - przesle. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:42. |