![]() |
Pogrzebałem w necie - jest polski dystrybutor, za Explorera 130/80/17 chcą 430 zeta + 17 przesyłka. Trochę dużo ale jeśli da się na nich zrobić 13-14 kkm to może i nieźle...choć jestem ciekaw, jak się tył zachowuje przed wyząbkowaniem na mokrym czarnym i poza czarnym (szutry, kamienie, lekki piach). Na przód mam Motoza ale nie wiem czy Mefo i Motoz Desert na przodzie to dobre połączenie...
Dzięki Wam za odpowiedzi :) |
Mam te same co Kulka czyli Mefo Stone Master. Opona robi świetnie. Drapak, że aż strach. Niestety znika w oczach. Po 700 km tylko w terenie jest widoczny ubytek.
Mi udało się kupić na Alledrogo. Niestety w chwili obecnej niedostępna. Jest rozmiar Afrykański czyli 140. |
Ten dystrybutor nie ma innych w afrykańskim rozmiarze (17') niż Explorer ale jakbym miał 18 cali z tyłu, wziął bym Super Explorer - wygląda bardzo ciekawie :)
|
w niemcowni do dostania za jakies 95€
moja ma 4500km nawiniete z czego polowa po asfaltach , zeszla prawie cala ale ona zeszla juz po 2500 i tak pozostaje :) zajebista jest i jedzie po wszystkim a bloto wrecz kocha na razie zmieniam na e09do skonczenia i juz rozmyslam nad nooofka sztuka na nowy sezon . w polaczeniu z motozem tractonatorem nie balem sie wjezdzac nigdzie , zestaw suoper dla mojej hieny . z tym ze wlasnie zamierzam ztestowac maxxisa na porzodzie z bieznikiem identycznym jak mefo stone master . aaaa fabrizzio lata na mefo stonemaster nacinanej tak przez co niektorych krytykowanej z odrzutu. drugi sezon ja katuje i nawet nie zxakleil z zewnatrz tego naciecia ;D |
mikroslawski ale tyl sie nie wyzabkowal po tym przebiegu :) Tylko przod...
|
Cytat:
Dzięki:) |
to jak znajdziesz rozmiar to daj znac
|
Cytat:
|
stone master mnie interesuje 140tka
te explorery mam zalozone w KDX125 -robia robote |
Cytat:
http://www.mefo.pl/katalogi/Mefo_Reifenkatalog2012.pdf kontakt z nimi jest błyskawiczny - na maile odpisują w ciągu kilkunastu minut (przynajmniej tak było w wczoraj):D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:04. |