![]() |
Tak, tak - ten termin jest również bliższy memu sercu ;)
Pozdr! |
Zglaszam chec przybycia :D
|
Cytat:
Co do kasy - to musi się brać nibyzlotowa opowiedzieć czy mamy podążąć w stronę "ja coś robię" - czy jednak każdy z kałbasą swą stawia się :D Na razie jest jeden głos za "ja coś robię :) " to trochu za mało :) W każdym razie siekierę wezmę, pałatkę pdeszczową też - każdy niech nie zapomni o namiocie i śpiworze ... no i płynach wszelkiej maści :) |
Świnka w zeszłym roku była pycha :drif: już mi smutno, że tym razem się nie pojawi :( Ale kiebaska nie może być gorsza więc też się deklaruję na Puntowe papu :) .
|
No teraz to gadasz z sensem Jacek :) będę.
Świnki niestety nie uda się zmotać, aktualnie jestem mocno zapracowany :) a Pan od mięcha słabo dostępny. |
Dumam i dumam - i chyba nikogo nie będzie :(
Z pewnością ja na dziś wybieram wersję każdy sam kałbasę kupuje - kijka wystrugamy w lesie który nas otaczać będzie - z pewnościa będą co najmniej 3 osoby ! A to już tłum :) pozdrawiam zatem J |
Nas nie będzie tym razem. Już wcześniej zdeklarowałem się że jedziemy za zlot "zwierzyńcowy". A że to w tym samym terminie to się nie rozdwoimy
|
kurza dupa! lokalizacja fajna, i mam niedaleko... tylko, że już ten weekend mam zajęty :mur:
|
Ja się wciąż piszę.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:18. |