![]() |
Cytat:
z oficjalnej strony WOŚP wynika ze przystanek kończy się w niedziele nad ranem wiec pomysł wyjazdu na bunkry w sobotę po paradzie jak najbardziej okiej :Thumbs_Up: .jeszcze tylko musim sprawdzić :umowa: godziny otwarcia aby klamki od bunkra nie było konieczności całowania i wsio wpariadkie. na woodstocku melduje się w środe w godzinach popołudniowych - czarna RD07a :D z saperką przypietą do prawego gmola |
Zobaczymy jak z miejscem, ale "będzie pan zadowolony..." Generalnie w środę impreza na krawężniku przed bramą wjazdową, więc się napewno znajdziemy :friday:
|
wiec sobote rano zwiedzanko mi pasuje jak najbardziej bo i tak do 16godz nie bedzie chyba żadnych koncertów
|
Jadę do Kostrzyna na Woodstock z kolega i bratem (na motórach)i chętnie zobaczymy coś więcej niż chmarę rokendrolowców.
Jak macie jakieś fajne miejsca które można zobaczyć w okolicy to piszcie bo cały czas nie będziemy słuchać muzyki. Jedziemy już 1.08 ale mamy ponad 550 km i jeszcze opłotkami tak że wchodzi w grę 3, 4, 5 sierpień. |
Cytat:
Padło już na priva kilka pytań odnośnie możliwości gościny u nas. Otóż. Dwa górne mieszkania, w którym gościliśmy Was w zeszłym roku, teraz mam wynajęte. Ale za domem spokojnie zmieści się kilkanaście namiotów, a w razie jakiejś mega ulewy podzielimy się tym co mamy i podłogą. Od poniedzałku biorę się za robienie nalewek, więc na pewno nie zbraknie promili. |
Cytat:
przez ostatnie 11 woodstocków z rzędu przeważnie duża scena startowała o godzinie 15 , od rana leciały ogłoszenia na przemian z muzyką z lokalnego kołchoźnika , mała scena przy ogródkach:chleje: piwnych czasami dawała rade 24 na 24 hehe a za harym tybetańskim cieżko było nadążyć :blues::dizzy: ....nie wspominajac o innych atrakcjach :haha2:których nigdy nie brak na tej imprezie :Thumbs_Up: w sobote o godzinie 12 powinna byc parada motocykli przez miasto wzorem lat wczesniejszych |
Cytat:
Chętnie zobaczymy coś ciekawego chociaż z naszej trójki to tylko ja się na offa piszę bo oprócz mojej AT jedzie cb1000 i elektra. |
jeśli się uda pojawię się i ja :)
|
wrzućcie jakieś info kiedy i z z jakiego miejsca jedziecie na offa też bym chętnie dobił do ekipy enduro
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:20. |