![]() |
Na zlocie wystarczy podejść powiedzieć jak bardzo jest się napalonym na dany motocykl i napewno ktoś da się przejechać, wiem to z własnej autopsji
AT jak i TA są bezawaryjne i powie to każdy użytkownik danego sprzętu... Co do endurasków, brałbym motocykl docelowy, nie wyobrażam sobie jeździć na motocyklu z myślą że i tak go za rok sprzedam i kupię to swoje marzenie Co do masy AT hmm... myślę że jeśli masz Harleya to jako tako z masą będziesz obyty i nie będzie Ci to w żaden sposób przeszkadzało, więc bierz to co Ci najbardziej odpowiada, a AT i TA to taki sprzęt że i bez połowy części ukula :D mało elektroniki, a co za tym idzie, nie pieprzy się nic z ot tak widzi mi się Powodzenia w wyborze! |
Cytat:
Zdrowia . |
Pomyśl nad XT660r, to trochę inny motocykl ale kupisz podobny rocznik a powinien być nieco lżejszy i ma koło 21cali
|
Cytat:
|
Słusznie bracie Logan, nie mam pewnie aż takiego doświadczenia jak Ty i nie wziąłem tego pod uwagę, racja, Harley ma nisko środek ciężkości
|
Moje doświadczenie jest niewielkie, bo prawo jazdy na motki robiłem dopiero w 2010, ale starałem się zawsze mieć jak najwięcej styczności z jak największą ilością maszyn ;) zwłaszcza od początku 2011 ogromnie wzrosła moja wiedza dzięki jednemu z bliźniaczych forów.
|
U mnie im dłużej jeżdżę tym masa motocykla ma większe znaczenie, kiedyś było mi wszystko jedno oby miał moc i lans. Osobiście do jazdy jaką opisujesz wybierałbym między trampkiem 700 a xt660r, przy czym do jazdy w 2 osoby wybrałbym trampka a solo xt.
|
Bardzo wszystkim dziękuję.
Jeżdżę sam bo moja żona jeździ swoim motocyklem. Ale niestety Yamaha jest dla mnie za wysoka. |
Tak w temacie, do jazdy solo to nawet lepszy trampek. I lubi tych niższych.
Czy 600, 650 czy 700 - nie ma znaczenia. To są bardzo dobre motocykle, niezależnie od modelu. 700 chyba najmniej pali i ma najmocniejszy silnik :Thumbs_Up: Pozdr zimny |
Co do siedemsetki to sam doświadczenia nie mam bo nie jeździłem, ale widziałem je w one dają rade po kamieniach i po czarnym zapakowane po dach, oraz róznice w spalaniu pomiedzy AT 750 przy tankowaniu na stacji :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:35. |