![]() |
Cytat:
|
informacja dla tych co nie są na WTA
http://africatwin.com.pl/showthread....148#post330148 można do nas dołączyć pozdrawiam Moorelka |
Msza za Anię w rocznicę jej śmierci
Kochani, minął kolejny rok od tej wielkiej tragedii...
Kolejny raz Rodzice zamówili Mszę. W tym roku Msza zostanie odprawiona w niedzielę 27.07 o godzinie 17:00 w tym samym kościele przy ul. Dominikańskiej, Do zobaczenia.... Maćka |
Cytat:
|
Dzięki tym co byli.
Po mszy pojechaliśmy na miejsce wypadku zerknąć międzi innymi na stan krzyża. Ruda lekko go liznęła , blacha ze zdjęciem nieco wyblakła , kask cały. Proponuję by podjechać tam któregoś dnia z farbą i nową blachą ze zdjęciem /mam taką przygotowaną/ krzyż odświerzyć a zdjęcie wymienić na nowe. Pragnę uspokoić , nie będę robił ankiety czy to robić czy nie i czy np. ze składek kupić puszkę farby,pędzel no i 4 śruby o papierze ściernym nie wspominając. Tak nisko nie upadłem. |
Dzieju, daj znać kiedy będziesz miał czas to podjadę z Tobą. Mi przeważnie po 17-ej pasuje.
-- J. |
4 Załącznik(ów)
Tez się piszę. Tym czasem:
|
Niestety nie mogę być jutro z Wami, ale o Ani pamiętam i modlić się za Nią będę wraz z Wami, choć daleko....
|
Msza za Anię
Kochani,
W dniu 29 lipca czyli w rocznicę śmierci o godzinie 18:00 w tym samym kościele co zwykle odbędzie sie Masza za Anię od Rodziny. Zawsze pozostaniesz w naszych sercach uśmiechnięta Aniu, będziemy. Maćka |
Bedę.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:39. |