![]() |
przywitalem sie na samym poczatku ale moge powtorzyc WITAM WSZYSTKICH RADOSNYCH SWIAT moj walek napewno ma policzone godziny ja chce miec motor pewny i niekombinowany nieuznaje spawania zebatki na walek ma byc tak jak przewidzial konstruktor i tyle pytam moich drogich kolegow czy warto wymienic walek i dalej smigac koszt remontu okolo 2500 uszczelki walek i napewno cos wyskoczy jakies lozysko uszczelniacze sprawdzenie glowic czy kupic ten silnik za podobna kwote oczywiscie mam na niego gwarancje rozruchowa
|
To nabywaj silnki i ogień:at:
|
Cytat:
|
Cytat:
Fajnie że się przywitałeś,ale tak jak Rambo napisał twój tekst dopiero idzie zakumać po 2 szybkich strzałach dziadkowego samogonu! pozdro! |
@andsoj
Wiesz co to interpunkcja ? Stawiaj przynajmniej kropki na końcu zdań a nowe zdanie zaczynaj od DUŻEJ litery. Będzie nam łatwiej zrozumieć o czym piszesz bo teraz to jest bełkot. |
Autor został powiadomiony o potrzebie edycji swoich postów.
Jeśli jutro tego nie uczyni temat poleci do kosza , może to będzie dobra dla niego wskazowka zwłaszcza że to jego początki pisania. |
A ja odpowiem tak:
Kupiłem AT i szczęśliwy pomykałem sobie. Motorek przypadł mi do gustu, ma wszystko to, co chciałbym aby miał i wtedy się zaczęło - FURIE AFRYKAŃSKIE , najpierw regulator a następnie wałek zdawczy. Pierwszy błąd - najpierw poczytaj a następnie kupuj. Więc, problem z wałkiem - doszedłem do wniosku - iż Afryka zostanie ze mną długo, z tego też powodu podjąłem decyzję o remoncie silnika, późniejsze zdarzenia potwierdziły słuszność mojej decyzji. Zdawałem sobie sprawę ,że to kosztowna inwestycja, ale po lekturze ATF wolę mieć silnik pewny i wiem co jest niż kupić i dalej myśleć -" czy aby wszystko jest ok?" Dlaczego? ponieważ okazało się , że jeden wałek rozrządu i dwie dzwigienki zaworowe były uszkodzone i było jedynie kwestją czasu aby doszło do nieszczęścia. Konkluzja: silnik przeglądnięty i mam pewność , że jak już jadę to dojadę:at: zdrowia |
dzieju naprawdę to aż takie ważne??
jeśli się nie chce nie trzeba odpowiadać jeśli kolega nie napisał poprawnie sam zaweżył sobie liczbę odpowiedzi jak narazie REGULAMINU nie złamał i nie ma powodów do "cenzurowania forum" i kasowania watku mimo tego czy ci się to podoba czy nie |
Jak nie wybierasz się nią na koniec świata to przyspawaj nową zębatkę do wałka i na 2 lata masz spokój. Koszt 100 zł ? Drugi silnik to pewnie z 3 koła.
|
Cytat:
Tak , jest to ważne dla wszystkich którzy cenią sobie polską mowę jak i pisownię. Dla przykładu dziś parę godzin posiedzialem na forum Vectry na którym jestem od parunastu lat. I wiesz co? nie trafiłem na żadne olewanie pisowni jak też kulturalnego wysławiania się. Może jesteś człowiekiem któremu jest to obojętne ale pozwól łaskawie pozostałym setkom forumowiczy na trzymanie poziomu. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:52. |