![]() |
A jaka trasa powrotna?? Nie ciekawiej byłoby wracać przez Norwegię, Szwecję, Danię, Niemcy do Domu??...
|
bedzie mnie bolec jak na stacji benzynowej w norwegii zostawie wartosc mojego auta. Ma ktos lade samare w garazu?'
|
Ja bym pojechał tylko nie mam samochodu . . .
|
Cytat:
|
Fassi - czym jedziecie?
|
Fihu, napewno czyms tanim i rosyjskim. Szukam lady samary w gazie obecnie.
|
Myślę, że dobrą opcją jest żuk w dieslu 7 osobowy. Sam się zastanawiam już jakiś czas nad zebraniem ekipy i zakupie auta.
|
słuchaj Fazika. jak Ci ten żuk tam kucnie to go tam zostawisz.
|
Cytat:
W Rosji na północy nie ma problemu z gazem LPG? |
W zuku nie ma co kucnac mysle, jesli jakotako jest w dobrym stanie. zuk ktorego kupilem w 2010 objechal 3 zlombole i chlopaki mowili ze nic nie robili. Pozatym juz nie pojade nigdy w 7miu facetow w aucie, za duzy syf po prostu...
Cos rosyjskiego i taniego, naprawie po drodze. Duze kola wrzuce i mozna poofowac na polwyspie Kola, max 2 osoby w aucie. szukam spokoju i rekonwalescencji watroby. Plan wstepny jest narazie taki. Start pod koniec czerwca, wiem, zlombol jedzie w sierpniu. Po prostu nie stac wielu z nas na tak drogi rajd do tak drogiej norwegii i skandynawii. Bedzie blisko, tanio, rosyjsko i zielono, jak na Hawajach nad morzem, czyli polwysep kola i cieple morze arktyczne.... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:25. |