![]() |
Cytat:
Poprostu jest adekwatne do ceny. A widać że produkty LS2 ,NOX ,ROOC wyszły z jednej fabryki Dla mnie wykonane myślę że starnnie. Oglądałem wyglądają przyzwoicie |
Może Acerbis Active? Czy to to samo? Acerbis tego na pewno nie robi, ale słyszałem trochę pochlebnych opinii - tyle że ciężki i głośny - jak większość niestety
|
Cytat:
Jeśli nie zmienię na kolejnego integrala (mama Caberga V2R) to zapewne właśnie acerbisa zakupię. W miarę sensowne wykonanie i przyjemna cena. Może ktoś kojarzy czy ma on wyjmowalne wnętrze? Pozdrawiam zimny |
Cytat:
Kask przez ostatni sezon dobrze mi służył... |
A moze inne marki?
Wyglada jak by to był ten sam produkt http://www.adventurebikerider.com/fo...ifference.html Ktoś zna te produkty? |
Ostatnio przymierzałem Acerbisa Activ i nie wiem dlaczego jak zawsze mam rozmiar L to Activa dopasowałem dopiero XXL.
Czy ktoś jeszcze coś takiego zauważył? |
Podobnie miałem z LS2 enduro z szyba, normalnie mam L, a tam minimum to XL. Ale jak mierzyłem Acerbisa to L pasowało mi. Może ktoś naklejki przemienił na kasku :D Jutro śmigam do Gliwic po Acerbisa to poprzymierzam i dam znać.
|
Cytat:
Daj znać jak przymierzysz. |
Muszę przeprosić za zamieszanie, pomyliłem chyba kaski i faktycznie z Acerbisa to noszący L muszą brać XXL. Byłem i mierzyłem ale białych nie było. Dalej zachodze w głowę z którym kaskiem sie pomyliłem.
|
Ktoś ma jeszcze jakieś opinie praktyczne info o użytkowaniu Acerbis'a Active??
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:02. |