![]() |
no oby :) a nie taniej by gdzies dorwać ładna używana obręcz? kolor nie wyjdzie taki sam to jest pewne niestety..
|
napewno nie wyjdzie - jeśli ktoś jest estetą to najlepiej 2 koła na raz - ale kasa - kogo stać na takie fantazje...
Swoją drogą zajebiście wyglądają matowe fele. |
ciekawe czym mył te felgi, czasami jak używam K2 do mycia felg to zostaje biały nalot nawet na alu, chyba jest silnie zasadowe, dlatego staram się od razu wypłukać wodą i przelecieć szmatką z jakimś odrdzewiaczem aby natłuścić, bądź woskiem. Spróbuj jakąś oliwką może to powierzchniowy nalot
|
Cytat:
https://lh5.googleusercontent.com/-2...0/P1060761.JPG |
Co raz bardziej się skłaniam raczej do polerowania swoich. Pomysł ze zmianą obręczy też mi chodził po głowie, ale to też kłopot i koszt- obręcze+przesznurowanie, a tak to będę miał nowsze:Sarcastic:
Jeśli chodzi o ten preparat to nie wiem co to było, ale na tyle agresywne, że nawet zostały ślady na osłonie silnika, tyle że to zeszło po polerce. |
olej to i tak się zapapra szprejem do ańcucha
|
Sasza nie przejmuj się. Zniknie śnieg zrobi się fajne błotko to sie zgadamy i pojeździmy po polach. Wtedy zrobi się idealna warstwa ochronna :D. Jak możesz napisz mi na priv do siebie nr tel. Pozdrawiam
|
Wiem, że za chwile będzie dobabrana szprajem, błotem....,ale choć na początek niech bedzie ładnie. Dzięki za porady, trochę podpoleruje i bedę miał prawie rejli;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 16:32. |