![]() |
...podoba mi sie ten ośrodek :D http://www.caritaspopowo.pl/news/wee...a-narzeczonych
...no ale ja nie o tym, pytanko mam do organizatorów, czy jest dopuszczalna opcja "od soboty" ? jaka wtedy cena? czy tylko płatność za calość, czyli od piątku do niedzieli... a przyjechać to sobie można nawet w niedziele o 10tej.. :D |
Ja zrobie wszystko żeby przyjechać , pieniążki wpłacę na koniec miesiąca jeżeli można :)
|
Cytat:
|
no dobra, wilgoć po Izi Meetingu powoli wysycha, może coś się ruszy w temacie?
spora część przygotowań do rozpoczęcia lata już za nami czarnuchy! zróbmy sobie imprezkę co najmniej równie udaną :Thumbs_Up: ale to trzeba wpierw przyjechać! :D |
Czołem Czarnuchy :bow:
Zainteresowanie przeszło nasze najśmielsze oczekiwanie. Niedługo będziemy zamykać listę :D A tak na serio. Włożyliśmy w przygotowania sporo pracy i energii. Zainteresowanie jest co najwyżej gówniane. Mamy nagrany ośrodek i większość atrakcji. Nie możemy dłużej liczyć na to, że może w końcu ktoś się zapisze. Jeżeli w ciągu kilku najbliższych dni nic się nie ruszy, będziemy zmuszeni odwołać imprezę. Pozostanie trochę kasy w plecy i niechęć do zabierania się za tak kretyńskie przedsięwzięcia. Jeżeli chcecie przyjechać, a będziecie mogli zapłacić np. pod koniec miesiąca - napiszcie. Jak macie ochotę (taka lokalna tradycja) zróbcie sobie listę. Zdrowia. P.S. Jestem trzeźwy, tylko trochę zmęczony. |
Mat
to nie kretyńskie przedsęwzięcia, ktoś musi byc lokomotywą.Ja osobiście nie mogę przyjechać bo mam rodziców chorych .Wytrzymajcie jeszcze chwilę a przyjedzie do Was sporo ludzi tak jak do nas do Białej. Pozdrawiam Stopa-uć |
Chcę bardzo ale jeszcze nie wiem jak z robotą. Proszę o odrobinę cierpliwości.
Z wielkim szacunkiem dla Waszej pracy. Cynciu |
Chętnie przyjadę tylko pytanie czy kasę już wpłacać. Jakby nie wypaliło to będziecie mieli dodatkową robotę z oddawaniem kasy.
|
Ja jadę na bank....
Może z kasą poczekam na rozwój sytuacji, ale jadę :D Pozdro |
normalnie błędne koło :dizzy:
nie ma wpłat, wszyscy czekają organizatorzy czekają na wpłaty i dumają, czy jest li jeszcze jakiś sens Panie i Pany - nikt nie robi skoku na Waszą kasiorę! a zlot będzie jak będą wpłaty :D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:57. |