![]() |
Czego dźwignia? :)
|
Na kacu nie wolno pisać. Dzwignia skrzyni :D
|
Ja czytałem to po drinku i załapałem :D
Dzięki panowie. Teraz rozkminiam co by tu wybrać. Jakbym miał kasę to wziąłbym Formy ATV Adventure. Miałem Diadory MUD tylko cholera minimalnie za małe na mnie były :mad: A poza tym nie miałem uwag.. |
Jeśli można się podpiąć :D
Jak jest z rozmiarówką Daytony? Na codzień noszę 43/44, zależnie od producenta, z motocyklowych Alpinestars 44 jest idealne. Wiem, że najlepiej przymierzyć, ale nie mam takiej możliwości :vis: |
Cytat:
|
trzeci sezon mam AXO Boxery - buty tanie bo dałem za nie około 300PLN z jakimś oczkiem.
nie jest to wypas ale są dośc pancerne i teraz jak kupiłem Bandita to również w nich jeżdżę bo nie widzę jakoś lepszości butów szosowych do 1000PLN względem tych pancerniaków - żonie kupiłem Daytony z gore bo bardzo piszczała, że nie chce wysokich enduro kozaków ale szczerze to nie jestem pod względem ochrony w razie 'W' zadowolony z tych Dayton... co do rozmiarówki Daytony to jest IMO OK. moja ma nogę 39 i faktycznie 39 pasi OK. dla 39 masz długość wkładki 25.5cm łącznie z zagięciami. Coś tam się popruło w tych Boxerach przy rzepie na cholewie ale poza tym to karcher i są jak nowe :D Następne będą na pewno również jakieś endurowe botki ale z wyjmowaną skarpetą. matjas |
Cytat:
Dzięki Panowie :Thumbs_Up: |
Cytat:
nie gotuje się noga w tych kapciach? |
Powiększyłem nieco budżet - 600-700zł.
Wychodzi mi że Forma GT albo Forma Adventure, te brązowe komie MUD-ów. Zdecydowałem że crossowych kapci nie kupię bo będę jeździł w tym też na skuterze :) Zresztą Afryką też jeżdżę raczej po czarnym. Używanych jednak nie chcę. Pogodziłem się z tym że goretexu w nowych za tą kasę nie będzie. Pozdrawiam zimny |
Cytat:
To wprawdzie but turystyczny i na zamki a nie klamry, ale porządny i na porządnej membranie. Kumpel lata w takich na GS-ie 800 już czwarty sezon i jest b. zadowolony. Cena dość niska wynika z tego że to schodzący model i nie ma go już w oficjalnej ofercie, a sprzedawcy chcą poupychać zalegające im sztuki. pozdrawiam M. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:29. |