![]() |
Bardzo dziękuje za zainteresowanie tematem, powoli dostaje motyle w brzuchu im bardziej zbliża się termin wyjazdu ;). Mam nadzieje że odwiedzimy muzeum, i jeszcze kilka fajnych miejsc zrobimy fajne zdjęcia. Ale jak sami wiecie, życie potrafi pisać różne scenariusze, nie zawsze pytając się o zgodę:vis:. Puzatek byłeś tam?
|
Świra kiedy jedziecie i kiedy chcecie sięgnąć Bajkału?
|
A tutaj filmik który nakręciła ekipa z Bajkal Picnik w Pstrążu miłego oglądania:D
http://www.youtube.com/watch?v=pxHG0...ature=youtu.be |
Widzę, że będzie dobre kino po powrocie do obejrzenia.
Powodzenia życzę, a na omula się tak nie napalajcie...jest przereklamowany;) Reszta nie:) |
Powodzenia Panowie, czasu zawsze brakuje ale to nie ważne, 4tyg... to już coś!
|
Jak poprzednicy pisali jedzenie ceny takie jak u nas ( nie bierzcie z polski zapasów jakbyście jechali na Wojne ) Rosja i syberia to pełna cywilizacja wszystko tam kupicie. Przy drodze pełno parkingów z barami i na ogół bardzo dobre jedzenie ( zasada jak u nas stoja ciężarówki po rozyjsku "GRUZAWIKI" tzn że jest dobre jedzenie ) Ja w zeszly roku jadlem tylko w barach i nawet jednej sracz...i nie miałem.
Zajrzyjcie do Iżewska muzeum kałasznikowa i tam sa chłopaki z zajebistego klubu motocyklowego spokojnie mozna sie u nich w clubie zatrzymać, przespać zrobic zajebistą impreze i w razie potrzeby awarii itp ze wszystkim pomogą. Jakbyście tam trafili to pozdrówcie od Damiana ( ten który jechał z Dimą ) Jak by cos jeszcze.... to pytajcie to pomoge. Hejka , Powodzenia |
Deny ten Iżewsk to był w planie czy spontan ?? fakt muzeum godne uwagi zresztą tam jest wiele miejsc godnych uwagi
|
Totalny sponton, jak zresztą cały mój zeszłoroczny powrot z Jakucka praktycznie nic nie planowalem a każdy kolejny dzien był jeszcze bardziej zajebisty od poprzedniego i wiele nowych przypadkowych znajomości, ani razu nie spałem w namiocie ( bardzo często u przypadkowo poznanych ludzi lub w duzych miastach u motocyklistów np. w Ułan Ude, Nowosybirsku, własnie Izewsku tam było zajebiście ( jaki tam mają klub motocyklowych to odjazd ( motocyklami wjeżdza się do klubu windą na I pietro ).W moskwie spałem u jakiegoś motocyklisty ktorego poznałem o drugiej w nocy na placu czerwonym a o czwartej rano jego dziewczyna robiła nam jajka sadzone na śniadanie ) Uwielbiam Rosje juz się ciesze że za dwa tygodnie znowu tam ruszam.
Hejka |
A jak wszyscy jesteście tacy mili i udzielacie odpowiedzi:bow: , to mam jeszcze jedno pytanie. Jak rozwiązujecie problem dzwonienia do domu? Czy kupujecie kartę na miejscu ( to jakiej sieci) czy bierzecie z Polski. Będę wdzięczny za odpowiedź.:)
|
Ja generalnie pisze tylko smsy i to raczej rzadko ( biore ze sobą normalnie polską karte sim ) dzwonienie wychodzi raczej drogo. Jesli chcesz dzwonić do polski to kup sobie u nich jakoś karte sim, ale nie licz na to że do Polski z Syberii bedziesz dzwonił za grosze!!!
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:26. |