![]() |
mam 200cm i koło 90 kg - i kurtka XXL leży idealnie. za to spodnie...
właśnie wróciłem od Louisa z planem kupienia tychże... i... zapomnij. rozmiarówka: L, XL, XXL i XXXL przy czym na długość są dokumentnie jednakowe (czytaj: dużo za krótkie), a różnią się obwodem w pasie i wysokością kroku. XXXL mogłem się owinąć dwa razy a krok miałem mniej więcej w kolanach. protektory na kolana w związku z tym zwisały smętnie gdzieś w połowie piszczeli (troszkę przesadziłem, ale niewiele). kupiłem Vanucci Drive - prawie 2x droższe (175.95 - na stronie nie wiem czemu są o 10 eur. tańsze), za to leżą idealnie. z kurtką od Roleffa też działają - przetestowałem. a przy okazji - mają kaski Caberga w fajnych pieniądzach. |
zatem może jak sugerował franz kurtka HG, co myślicie o tych cenach...
http://www.motostore.pl/oferta.php?id=14 |
Cytat:
byle nie zbyt wcześnie rano, sklep jest czynny jakoś od dwunastej, takoż chyba wstaje sam właściciel |
Po zakupy ciuszków jest jeszcze dobrze sie wybrać na 1 bajzel na początku roku. ostatnio kupiłem kurtke, wysoki model HG przecenioną z 370Eu za 370zł. na nastepnych juz nie bylo takich okazji. ani mają wtedy najwiecej rzeczy po ktore my jeżdzimy do niemiec na wyprzedaże, i kupują to w duuużych ilosciach, i mają taniej :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24. |