![]() |
No to masz,
w kolejności, która Ci bardziej pod nastrój podpasi: P.S. Poproszę o jakieś fotki z moja osobą. Pokaż, że mam ludzką twarz. |
.........
|
A no pacz Pan...
tych macedońskich nie widziałem! To wskutek kursu szybkiego czytania, który aktualnie przechodzę. Wypożyczyłem dwie książki ważne bardzo i przewracam kartki już od m-ca. Z jednej te dwie fotki w ostatnim poście z mojego kąta (takich wiosek i klimatów będę szukał). I se nawet Łysiaka wertuje (też przerwacam kartki) wyobraź se P.S. Ale nie ozczędzaj mnie. Wklej tę, gdzie zdobywam 6-cio tysięcznik w Macedonii. Nie, w Albanii to było! |
.........
|
jaki ja cip cip brzydki jestem...
|
Megazajebiściepozytywne wibracje odczuwam czytając słowa Wasze...
Dobrze, że mogę je tu i teraz czytać. Cieszę się i mam jednocześnie ochotę pieprznąć wszystko i ruszyć... Fpizdu! Jak najdalej od tego całego "mechanizmu", w którym jestem ledwie śrubką od trybika jakiegoś! Ehhh... |
.........
|
Kiedyś prowokacyjnie zagadnąłem po co jesteś na forum. Teraz już wiem. Miło takiego mi Cie widzieć. Do następnego! ;-)
|
Cytat:
|
Byłeś zbyt daleko by dostrzec krzak dzikiej róży w ciemnych smreczynach, co z Koprowego widać...
W ciemnosmreczyńskich skał zwaliska, Gdzie pawiookie drzemią stawy, Krzak dzikiej róży pąs swój krwawy Na plamy szarych złomów ciska. U stóp mu bujne rosną trawy, Bokiem się piętrzy turnia śliska, Kosodrzewiny wężowiska Poobszywały głaźne ławy... Samotny, senny, zadumany, Skronie do zimnej tuli ściany, Jakby się lękał tchnienia burzy. Cisza... O liście wiatr nie trąca, A tylko limba próchniejąca Spoczywa obok krzaku róży. Jan Kasprowicz |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:38. |