![]() |
Ja się wpieprzymy w za gruby off to i tak Szpilon będzie winny nie opony :):) A większa męczarnia jak wrzosowiska w bornym na supermoto (xtx) to już chyba mi się nie przytrafi ::):)
|
Hala to resztki fabryki która tam była w czasie wojny... w samych korytarzach regenerowano silniki lotnicze.
Trasa jest ustawiona raczej lekko, bez hardkoru, możliwie legalnie. Może ze dwa przeloty drogą leśną są przezemnie niezbadane :) reszta jest OK. AAaaaa ważne - to co widzicie (na centralnym odcinku) na zdjęciach satelitarnych i przypomina drogi przez pola to w większości zarośnięte ex linie kolejowe :) nie bardzo się da tym jechać |
Cytat:
Trochę zgaduje ale chodzi ci o rejon między kęszyca a pniewo? |
jutro bede mial nooofke garmina jakiegos z usa , totalnie nie wiem jak sie toto obsluguje :D
|
Cytat:
po prostu planując trasy łatwo o pomyłkę - na zdjęciach satelitarnych wygląda to jak droga obrośnięta drzewami a to jest nasyp obrośnietymi krzaczorami - co więcej część map online "wykrywa" kształt jako regularną drogę Kulka - z linka można zassać ślad w kml i <GPS babel> skonwertować |
To wychodzi, że będziemy wbijać się w wyrysowaną przez Ciebie trasę. Ile przejedziemy wyjdzie w praniu. Dzięki za wskazówki i gotowca w kwestii traski :):)
No i po sprawie, ponad 12h na moto, więcej jazdy jak oglądania. Szkoda, że bez nawigacji z dokładnymi koordynatami bunkrów bo co niektóre tak zarośnięte, ze z moto nie sposób znaleść. Szuterki dla zielonki takiej jak ja zajebiste i anaki dały radę. Jedno takie spostrzeżenie. Kilka razy próbowaliśmy podpytać autochtonów jak dojechać do konkretnego bunkra i ludziska nie potrafili pomóc. Jak można mieszkać na takim terenie i nie znać obejścia. No nie kumam normalnie. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:59. |