![]() |
Ja tylko wiem, że BMWiarze te swoje szyby robią we formie na wtryskarce ( na pewno do 1200). Kup se od MGG i będzie Pani zadowolona
|
chyba czas na kolejne zamówienie szyb podwyższanych od MGG. są krzywe - fuckt, ale 130zł kosztują
można machnąc np 58cm i bedzie git PS: ja nie zamawiam bo sie na mnie pogniewali i nie chce mi sie sprawdzac czy im przeszło :p |
Cytat:
tom: tak mi sie wydaje, ze ta szybka jest "wtrysnieta" kuba: to jak, mozna to powoli traktowac opalarka i naginac, czy lepiej przeciac i skleic pod katem, czy moze w ogole nie poprawiac, bo popeka? |
plexi takie poliwęglanowe rozlewa sie w 100 stopniach a zaczyna giąć przy juz 70 st. (dane od mGG)
|
Cytat:
|
Cytat:
dzieki za dobra rade z tymi kawalkami, jak sie czlowiek zapedzi, to oczywistych rzeczy nie widzi |
No i zabawa ....bezcenne
|
Cytat:
bardzo dobrze chroni klatę i głowę-często jeżdżę z otwartą szybą...z każdą prędkością. No, ale ja raczej wysoki nie jestem-176cm |
Cytat:
Jak widac, trzeba szukac, az sie znajdzie i to, ze dla kogos jakis patent jest do dupy nie znaczy, ze ktos inny nie bedzie z niego zadowolony! Smigam teraz z tym moim "polproduktem" i sobie chwale. Jak wykoncze, wrzuce foty. Pozdrawiam, samul |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:23. |