Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Wszystko dla Afryki (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Wyzsza szyba od... GSa (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=1831)

tom64 27.10.2008 22:09

Ja tylko wiem, że BMWiarze te swoje szyby robią we formie na wtryskarce ( na pewno do 1200). Kup se od MGG i będzie Pani zadowolona

rambo 28.10.2008 01:05

chyba czas na kolejne zamówienie szyb podwyższanych od MGG. są krzywe - fuckt, ale 130zł kosztują

można machnąc np 58cm i bedzie git

PS: ja nie zamawiam bo sie na mnie pogniewali i nie chce mi sie sprawdzac czy im przeszło :p

samul 28.10.2008 12:27

Cytat:

Napisał rambo (Post 29125)
chyba czas na kolejne zamówienie szyb podwyższanych od MGG. są krzywe - fuckt, ale 130zł kosztują

można machnąc np 58cm i bedzie git

PS: ja nie zamawiam bo sie na mnie pogniewali i nie chce mi sie sprawdzac czy im przeszło :p

:haha2: No zeczywiscie, godne polecenia. Dzieki! :haha2: Moja samorobka kosztowala mnie jakies 50zl plus czas kombinowania. Ale, uwaga, ja to robie dla przyjemnosci. Tak, ze "pani JEST zadowolona"!

tom: tak mi sie wydaje, ze ta szybka jest "wtrysnieta"

kuba: to jak, mozna to powoli traktowac opalarka i naginac, czy lepiej przeciac i skleic pod katem, czy moze w ogole nie poprawiac, bo popeka?

rambo 28.10.2008 12:37

plexi takie poliwęglanowe rozlewa sie w 100 stopniach a zaczyna giąć przy juz 70 st. (dane od mGG)

felkowski 28.10.2008 17:28

Cytat:

Napisał samul (Post 29174)
:haha2: No zeczywiscie, godne polecenia. Dzieki! :haha2: Moja samorobka kosztowala mnie jakies 50zl plus czas kombinowania. Ale, uwaga, ja to robie dla przyjemnosci. Tak, ze "pani JEST zadowolona"!
kuba: to jak, mozna to powoli traktowac opalarka i naginac, czy lepiej przeciac i skleic pod katem, czy moze w ogole nie poprawiac, bo popeka?

Nie przemawia do mnie argument finansowy bo jak sam wspominałeś kupiłes dwie. Ale już recyklingowe podejście do wykorzystania śmieci tu już chylę czoło. Godne naśladowania. Sam mam kupę rzeczy, których szkoda mi wyrzucić, a nie korzystam z nich. Może do próby użyj tych oderżniętych kawałków. Sam stwierdzisz czy i kiedy "płyną"

samul 28.10.2008 21:28

Cytat:

sikanie z wiatrem to chodzenie na łatwizne
no wiec sikam pod wiatr :D

dzieki za dobra rade z tymi kawalkami, jak sie czlowiek zapedzi, to oczywistych rzeczy nie widzi

felkowski 28.10.2008 23:02

No i zabawa ....bezcenne

bajrasz 01.11.2008 13:01

Cytat:

Napisał samul (Post 28746)

Co do gotowca, juz mialem, MRA, i jezdzi z nia teraz Bajrasz

trzeba tylko dodać, że jest to MRA Touring(ta z deflektorem)
bardzo dobrze chroni klatę i głowę-często jeżdżę z otwartą szybą...z każdą prędkością. No, ale ja raczej wysoki nie jestem-176cm

samul 02.11.2008 17:58

Cytat:

Napisał bajrasz (Post 29768)
trzeba tylko dodać, że jest to MRA Touring(ta z deflektorem)
bardzo dobrze chroni klatę i głowę-często jeżdżę z otwartą szybą...z każdą prędkością. No, ale ja raczej wysoki nie jestem-176cm

:) Bardzo mnie cieszy, ze ci ona pasuje :) Bo mi nie ;)
Jak widac, trzeba szukac, az sie znajdzie i to, ze dla kogos jakis patent jest do dupy nie znaczy, ze ktos inny nie bedzie z niego zadowolony!

Smigam teraz z tym moim "polproduktem" i sobie chwale. Jak wykoncze, wrzuce foty.

Pozdrawiam,
samul

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:41.