![]() |
Cytat:
|
14 Załącznik(ów)
Cytat:
Cytat:
Z trackiem jest problem, bo miałem plan zapisywać ślad sobotniego jeżdżenia i go udostępnić, ale nawi rozmyśliła się ze współpracy, więc mam tylko robocze wersje traków na AutoMapę i ślad roboczy z Kampinosu. Mogę na mapach Gógla coś nanieść. ;) Kilka fotek z trasy: Załącznik 40998 Załącznik 40999 Załącznik 41000 Strobus opowiada o Rzeczypospolitej Kampinoskiej :Thumbs_Up: Załącznik 41001 Załącznik 41002 Było afrtykańsko :) Załącznik 41003 Buszujący w zbożu, ale po dróżkach ;) Załącznik 41004 Załącznik 41005 'Gazociąg', nie to nie jest czyjeś pole uprawne z grządkami ;) Załącznik 41006 Załącznik 41007 W szeregu zbiórka, nawet bez komendy :at: Załącznik 41008 Załącznik 41009 Piaszczysta żwirownia na deser Załącznik 41010 Załącznik 41011 Do następnego :Thumbs_Up: |
Bardzo bardzo udany offik ,wielkie dzięki .
|
Cytat:
|
No to fajnie, że Wam się podobało, Nam w takim razie jeszcze bardziej:)
|
Na GM mogę większość zaznaczyć, ale już widzę, że niektórych tras nie ma zaznaczonych...coś postaram się ogarnąć w wolnej chwili...
Przy okazji pozdrawiam rowerzystkę na góralu, która nas mijała przy Starej Dąbrowie... :drif: :Thumbs_Up: :bow: :D :brawo: :eek: :rolleyes: :lukacz: http://i1.ryjbuk.pl/61be5774e70695fb...-obserwuja-jpg :cool: |
Majki obawiam się ze ta Pani nie jest uzytkownikiem naszego forum:(
Ale sprobuj na rowery waw? |
Cytat:
Tak w ogóle to się mię to baaardzo podobało ta traska kolegowie. :Thumbs_Up: I cosik tak chyba dobrze przeczuwałem, żeśta szykowali jakąś wisienkę na torcie :bow: |
Cytat:
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:56. |