![]() |
Też korzystałem z euro 26 signal iduny. Wówczas było kilka wersji tej karty. Ja korzystałem z euro 26 sport:) Możesz ją wykupić przed ukończeniem 30 roku życia i jest ważna przez rok od daty wykupienia. Warto sprawdzić, bo za nieduże pieniądze masz roczne ubezpieczenie.
|
Euro 26 nie obejmuje wypadków motocyklowych.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Panowie mowcie wiecej o tym euro26 bo je wlasnie wykupilem :/ a dokladnie Classic Sport.
Jest zapisane ze obejmuje cyt. ''sport amatorski np. narciarstwo, snowbord, surfing, kitesurfing, zajęcia teambuldingowe'' wiec dlaczego nie moto? Pozdro |
Cytat:
PZU ma faktycznie fajne assistance, OC można mieć gdzie indziej. Tylko, że w opcji na 12 miesięcy (niecałe 300PLN to kosztuje). Ale na szczęście w przypadku ubezpieczeń dłuższych niż 6 miesięcy, klient ma prawo do wypowiedzenia ubezpieczenia w terminie 30 dni (firma 7 czy 10dni). I mam to przetestowane. W zeszłym roku (2012) kupiłem ten assistance, po powrocie wypowiedziałem umowę - zwrócili całą kwotę minus proporcjonalnie za liczbę dni. Czyli na miesiąc wychodzi niewiele ponad 20PLN-ów. A jest spokój. Ten akapit o możliwości odstapienia powinien być w każdej umowie, bo wynika z ustawy (tudzież rozporządzenia). |
Cytat:
Czyli zawieram umowę tuż przed wyjazdem i po 12 dniach tuż po powrocie wypowiadam. Moja pani agentka nie będzie zadowolona. :haha2: |
Wszystko pięknie i ładnie a co z ubezpieczeniem w krajach Europy Wschodniej i Azji ( kraje dawnego ZSSR) oraz Iran, Afganistan. Wybulić kasę to łatwo a i ubezpieczalnie chętnie ją przyjmą , tylko jak z wykonywalnością warunków ubezpieczenia?
|
Cytat:
Jeśli chodzi o PZU to wcale jakiś super warunków nie ma . Pokrywa koszty holowania do 150 KM . |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:28. |