![]() |
ja upolowałem nowego uvexa na aledgrogo :) kolesia kilka lat temu namierzyłem przypadkiem i od czasu do czasu sprawdzałem co ma .. no i sie udało :)
|
Może trzeba się przestawić na gogle...brrr
Cytat:
|
Jak się Maciek przestawisz na gogle to nie będziesz się już chciał przestawiać na szybę :)
|
Cytat:
|
No ja mam szyb założoną non stop ale jeżdżę w goglach. Szybę opuszczam tylko na deszcz by zniwelować nieprzyjemne walenie kropli o twarz... no i działa i nawet nie paruje nic
|
Cytat:
|
no ok, to jeśli nie ten Uvex to co w podobnych pieniądzach i jakości...? mamy jakąś rozsądną alternatywę? jeżdżę w goglach ale głównie w terenie ciężkim tak że zakurzony i ubłocony pysk nie jest dla mnie nowością...ale tak na niedzielną przejażdżkę do kościoła to może coś innego :D jakieś propozycje? puki żona się nie rozmyśli i nie wycofa swojej propozycji choinkowego prezentu:D
|
Tak jak pisałem, wszystko jest w tym wątku:
http://africatwin.com.pl/showthread....ht=uvex+enduro Jest raptem kilka modeli kasków enduro z szybą, wystarczy sobie każdy przymierzyć, pomacać i wybrać taki co Ci najbardziej pasuje. Nie radzę kupować w ciemno bez przymiarki. |
a testował ktoś OSBE ADVENTURE CARBON ? wygląda ciekawie.
|
Cytat:
Generalnie, jeżeli masz możliwości (a chyba masz, sądząc po budżecie na afrę) wybrałbym Uvexa Carbon. Lub jeszcze z wyższej półki. Jak masz niedaleko zachodniej granicy (nie masz w profilu skąd jesteś), wybierz się do Berlina, Drezna i odwiedź tamtejsze sklepy HG, Polo czy Louis. Do koloru i wyboru, nawet w tunelu będziesz mógł sobie sprawdzić kask. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:52. |