![]() |
Ja od mocnego offu to z daleka, nie ten sprzęt, nie te umiejętności. Ale tak lekko-średnio to ja chętnie. Bardziej mnie rajcuje jeżdżenie, namiotowanie, zwiedzanie i fotografowanie. TKC załozone 3 tygodnie temu, teraz zimowanie a po zimie trzeba by je trochę zedrzeć :)
|
Do busa wejdzie trzech, [1+2] a takich sprzętów jak np. moja dr 650 to myslę że 7 sztuk
ze zdjętym kołem przednim w poprzek. W miarę wygodnie bez motania 5 sztuk, nawet AT [testowane]. Zima ma być długa, będziem marzyć:p Piękny filmik, oglądałem po raz któryś z wypiekami na twarzy:drif: |
Cytat:
głeboko zachęcam do odwiedzin Maramureszu |
No, pół roku :). Ale tematu nie zamykam :). A nóż się coś wykroi.
|
Jak poczatek maja i dlugi wekend, to maramuresz powinien juz byc ok, chociaz w dziurach, w lesie i na polnocnych stokach snieg dalej moze lezec.
Zalezy,jaka bedzie zima i jak szybko zacznie sie wiosna. Jakby co,to juz tam bylem-moge zapalnowac impreze, zrobic tracka pod gpsa i na mapie. A jak maramuresz bedzie zasypany sniegiem, to bedzie mozna busem poleciec kilkaset km bardziej na poludnie, do Macedoni, Bulgarii Na polowe kwietnia,to sie Pany szykowac na Ukraine w lesie- trasa Stary Jar- Brody -Zabolotia. Trasa TYLKO NA DUZE/NA KOLACH |
Zbyszku podoba mnie się ten plan. Twój Bus też mnie się podoba. Jakbyś chciał przygarnąć się pisze. Będę śledził temat;)
|
To może standardowo:
-Zbyszek :) -EvvilTwin -Chankrymski :D:D:D |
:vis: najpierw dożyjmy do wiosny:haha2: jak dożyjemy to zrobimy listę:haha2:
Bardzo chętnie pojadę busem z motkami na pace, ale z planowaniem,a tym bardziej terminu, to się wstrzymajmy jeszcze chwilunię. Tak do końca marca:p |
Gdzie twoj entuzjazm :) Przeciez jedziemy za niedlugo do Rumunii!!!! :umowa:
|
:fool2: masz rację:D ja widzę zawsze szklankę w połowie pustą:mur:
Ps. gdyby miejsca na busie było za mało to mam hak, można dopiąć jakąś lawetę:haha2: jakby miało nas być piętnastu:dizzy: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:18. |