![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Do końca maja, niezależnie od warunków jest ona zamknięta. |
W zasadzie oficjalne otwarcie to 15.06 o ile oczywiscie warunki na to pozwalaja
|
To nieźle, Rumunia mi ciągle po głowie chodziła ... Może sie podłączę :). Tyle, ze w czerwcu z ekipą robimy wypad nad Balaton, więc może być kiepsko z terminami.
|
Na rumunię zawszę widzę są chętni :) ja też bym z chęcią poleciał ale wszystko zależy od stanu mojego konta bankowego... :/ za dużo pieniążków mnie Królowa kosztowała :( :)
a i nie wyobrażam sobie takiego wyjazdu bez wcześniejszej integracji ;) |
Integracji to może nawet kilka będzie do czasu wyjazdu :)
Rozpoczęcie sezonu, jakieś pierwsze zloty... zdążymy jeszcze obalić nie jedną flaszkę :D |
Tak, Rumunia to dobry kierunek. Widoki przednie, ludziska przyjazne, a i kasowo bez bólu ... Co do flaszki, propozycja zawsze godna uwagi :)
|
Miałem już okazję raz być w Rumunii, niestety puszką...
widoki pięknie i fajnie też jechało się po torach trambajowych w Bukareszcie :D Edit: Star ujeżdżasz RD03 czy po prostu nie wpisałeś motocykla w profil ? |
Edit: Star ujeżdżasz RD03 czy po prostu nie wpisałeś motocykla w profil ?[/quote]
RD03 to jakoś z automatu się wpisało samo. A ujeżdżam BMW K100RT. Może kiedyś fotkę zapodam, bo wygląda i chodzi cudnie, jest sie czym pochwalić :) |
1 Załącznik(ów)
Na tą chwilę, po przewertowaniu pozostałych wątków o Rumunii, trasa wygląda mni wincy tak:
1. Dolina Dunaju [Socol - Orsova - Calarasi (aż do Delty)] 2. Vama Veche, spoko a'la hippisowskie klimaty, nagie piersi, te rzeczy.... 3. zamek Brasov 4. zamek Fagaras 5. trasa transfogarska "7C" 6. trasa transkarpacka "67C" Czyli prawie wg tej mapki z EnduRomanii: Załącznik 2370 Nie licząc dojazdu do Socol, mamy tylko ~1700km więc czasu pewnie zostanie na parę dni nieplanowanego błądzenia po górach. Trzy trasy które na pewno chcę przejechać to transfogarska, stanskarpacka i dolina Dunaju. Resztę można wymienić na coś innego w trakcie :) Coś jeszcze warto dodać? Może czegoś nie znalazłem? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:39. |