![]() |
tak też dumałem ,ze własnie problem w tym ,że to przejściówka ;/ ale kawałek "trójkącika" ,płaskownika załatwi sprawę :) dzięki wszyskim !!
|
3 Załącznik(ów)
|
Ważne jest odsadka jak na zdięciu powyżej te 25mm,ponieważ jeżeli mocowanie będzie prosto to owy ARROW bedzie naparzał w obudowę tłoczków hamulców.
Wiem to z autopsji :D |
jeszcze jedno pytanko - czy Db -killer ma może jakieś inne mocowanie niż te dwie standardowe śrubki ??
bo jakoś u mnie nie bardzo chce wyleźć ;/ podobno wersje z chomologacją mają dodatkowo jakieś mocowanie ,spaw??? tego nie wymacałem? a na siłe nie chce go szarpać.. bdw - fajnie mruczy :)nawet z db kilerem;) i jakby zbiera się lepiej :) |
Nie nie ma - standard 2 śrubki.
Wyciągaj gdy wydech jest zimny, może być opór ale minimalny - ja mam wersje bez homologacji. Zobaczysz jak mruczy bez kilera, teraz to pierdzi porównywalnie z oryginałem :) |
Rwij śmiało on jest ciasno.Ja nawet nie mam wkręconych tych śrubek tylko mocno wbijam i siedzi, tylko raz wypadł ale to tak specjalnie gdy testowałem jak mocno trzeba mocować :D
Kombinerkami raz za prawą część raz za lewą tej końcówki db killera :D Pozdro PS: chciałbym zobaczyć ten uśmiech gdy wystartujesz pierwszy raz bez db killera |
Ja w Leo miałem tak mocno wciśnięty zaraz po zamontowaniu że nie szło go wyszarpać kombinerkami , musiałem wybijać przez otwór na śrubkę która go trzymała :P
|
Kurcze targają mną emocje czy zmieniać komin na leo/arrow czy zostać przy oryginale :/
|
Powiem Ci że Leovince obok kanapy od Zeta , był najlepszym zakupem do Afry zaraz po paliwie oczywiście :)
|
A kto nie słyszał Arrowa Dakar bez BD killera w tunelu - ten nic nie słyszał :D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:56. |